Televízne tipy na augustový víkend (5.-7.8.2016)

5.8.2016|Marko Aust|

Televíznym ťahákom dnešného piatka bude hlavne otvárací ceremoniál olympijských hier v Brazílii. Začína sa to však až o polnoci, takže predtým si môžete dať nejaký predkrm.

Náš tip smeruje na osvedčenú už pomaly klasiku akčný film Nebezpečná rýchlosť (Piatok 20:45h, JOJ Plus). Policajný špecialista Jack Traven (Keanu Reeves) musí s pomocou Annie (Sandra Bullock) zneškodniť bombu, ktorá je umiestená pod autobusom. Rýchlosť autobusu nesmie spomaliť pod 100 km/h inak nastane explózia.

Športovo naladení diváci dajú prednosť športovým prenosom z OH, pre ostatních máme tip na sobotný večer a to film Gladiátor (Sobota 22:35h, Markíza) od Ridleya Scotta. Príbeh rímskeho generála Maximusa (Rusell Crowe), ktorý sa nepriazňou osudu nakoniec ocitol v zajatí otrokárskej karavany. Ako otrok je predaný kočovnej gladiátorskej skupine patriacej bývalému gladiátorovi Proximovi.

Na nedeľu večer sa môžete naladiť na romantickú komédiu Láska cez internet (Nedeľa 20:00h, DOMA) kde si hlavné úlohy zahrala sympatická dvojica hercov Tom Hanks a Meg Ryan.

Láska cez internet

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © Pixabay CC0/Warner Bros/Tatrafilm

Súvisiace články