Herec Luke Evans doplní obsadenie vo filme State Like Sleep

8.8.2016|Marko Aust|
Herec Luke Evans doplní obsadenie vo filme State Like Sleep

Tridsaťsedemročný herec Luke Evans doplní herecké obsadenie v chystanej mysterióznej dráme State Like Sleep. Vo filme sa tak predstaví po boku hereckých kolegov ako oscarového nominanta Michaela Shannona (Expresná zásielka, Impérium: Mafia v Atlantic City) a Bena Fostera (Na život a na smrť, Warcraft: Prvý boj), uviedol to portál ComingSoon. Pôvodne sa spomínalo aj s účasťou herečky Rebeccy Hall v hlavnej úlohe Katheriny, avšak potvrdené to nie je.

State Like Sleep je film o základných ľudských potrebách ako vzťah a láska, sústredí sa na ženu Katherine, ktorá hľadá odpoveďe na nezodpovedané otázky o dvojitom živote jej manžela, známej hviezdy po tom, čo spáchal samovraždu.

Výroba filmu State Like Sleep sa začne už budúci týždeň v Bostone, a režírovať ho bude Meredith Danluck, ktorá zároveň napísala k filmu aj scenár. O produkciu sa postará dvojica Eddie Vaisman a P. Jennifer Dana.

Tridsaťsedemročného herec Lukea Evansa môžeme najbližšie vidieť v októbri v slovenských kinách v chystanom filme Dievča vo vlaku. Divákom sa určite najviac do podvedomia zapísal v úlohe Barda v posledných dvoch dieloch Hobita od Petera Jacksona.

Termín uvedenia filmu State Like Sleep nebol zatiaľ oznámený.

Zdroj:  comingsoon.net Foto © Depositphotos

Súvisiace články