Reboot filmu Dannyho jedenástka získal Anne Hathaway a Rihannu

15.8.2016|Ivet Kollárová|
Reboot filmu Dannyho jedenástka získal Anne Hathaway a Rihannu

Hollywood je v poslednej dobe plný remakov a rebootov s najnovším fenoménom, obsadzovaním čisto ženského hereckého ensamblu. Jedným z najnovších počinov štúdii Warner Bros.Village Roadshow je reboot úspešného filmu Dannyho jedenástka. V originál filme si zahrali George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, či Julia Roberts.

Najnovší film, ktorý bude režírovať Gary Ross, bude mať úplne nové, rovnako hviezdne herecké obsadenie, o ktoré sa postarajú herečky Sandra Bullock, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Mindy Kaling, či speváčky RihannaNora Lum a.k.a Awkwafina.

Producentmi filmu, ktorý sa začne natáčať v októbri v New Yorku sú Steven Soderbergh, režisér pôvodného filmu a Gary Ross. Ten sa spoločne s Oliviou Milch postará aj o scenár k filmu. Príbeh filmu by mal sledovať podobnú dejovú líniu ako originál film, a mal by byť jeho voľným pokračovaním.

Sandra Bullock si zahrá Dannyho sestru, ktorá dáva dokopy tím zlodejok, ktoré sa chystajú ukradnúť náhrdelník od zločineckého majiteľa galérie. S filmom je spojovaná aj Jennifer Lawrence, ktorá by si mala zahrať Bullockovej pravú ruku, svoju účasť na filme zatiaľ oficiálne nepotvrdila. 

Zdroj:  variety.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články