TV tipy na tretí augustový víkend

19.8.2016|Marko Aust|

Pred nami je tretí augustový víkend a spolu s ním i naše pravidelné víkendové televízne tipy.

Na piatkový večer máme tip na osvedčenú filmovú klasiku neohrozeného agenta Jej Veličenstva Jamesa Bonda. Vo filme James Bond: Diamanty sú večné (STV1, piatok 22:00h), čaká agenta (Sean Connery) nová úloha. Zistenie, kto stojí za gigantickými diamantovými pašeráckymi cestami, ktoré situáciu na trhu s diamantom stále viac zhoršujú. Všetko sa odohráva naprosto diskrétne a na hladký priebeh dohliada aj dvojica krutých zabijakov, ktorá sa dokáže postaraž o akýkoľvek problém. Bond prichádza do Holandska v novej identite miestneho pašeráka s jediným úmyslom. Preniknúť do štruktúr obchodu a konečne dostať Blofelda...

Ninja korytnačky (Markíza, sobota 20:30h) sú našim tipom na sobotu. Mesto New York zúfalo potrebuje hrdinov. Ovláda ho strach a všetkého schopný Shredder (William Fichtner), ktorého pozícia vládcu podsvetia je neotresiteľná, až kým sa v mestskej kanalizácii neobjavia štyria obojživelníci s mimoriadnymi schopnosťami - Michelangelo, Donatello, Leonardo a Raphael. Vo filme uvidíme aj Megan Fox, ktorá si zahrala zvedavú reportérku April.

Záver víkendu si môžete vychutnať na romantickom filme z gurmánskeho prostredia Láska na karí (Doma, nedeľa 20:00h) s Helen Mirren v hlavnej úlohe majiteľky michelinovskej reštaurácie. Do jej susedstva sa nasťahuje indická rodina a otvorí si reštauráciu hneď naproti cez ulicu. Schyľuje sa k súboju dvoch odlišných kultúr a celkom odlišnej zmesi korenia.

  Foto © Barracuda Movie/Bontonfilm

Súvisiace články