Nové seriály v jesennej sezóne 2016/2017 - 2. časť

9.9.2016|Marko Aust|

Pokračujeme v druhej časti seriálových noviniek, začneme novinkami, ktoré pre divákov prichystala televízna spoločnosť CBS.

V seriáli s názvom Bull sa predstaví Michael Weatherly v hlavnej úlohe ako psychológ dr. Jason Bull, ktorý vystupuje ako poradca pri výbere poroty. Po jeho boku sa objavia Freddy Rodriguez, Geneva Carr, Chris Jackson, Jaime Lee Kirchner a Annabelle Attanasio ako Bullov poradenský tím. Svojou intuíciou spolu s využitím špičkovej technológie riešia právne prípady. Seriál odštartuje v utorok 20. septembra.

I nasledujúci seriál Doubt bude vychádzať z právnického prostredia. Sústredi sa na obhájkyňu Sadie Ellis (Katherine Heigl), ktorá sa citovo zaplietie s klientom, ktorý môže i nemusí byť vinný z brutálneho zločinu. Termín uvedenia zatiaľ nebol zverejnený, avšak sa predpokladá až budúci rok 2017.

Reportér dobrodružných výprav v exotických krajinách Jack (Joel McHale) sa v seriáli The Great Indoors musí prispôsobiť novej dobe, keď sa magazín, v ktorom pracuje, začne zameriavať na online digitálne publikovanie a musí sa vysporiadať aj so svojimi novými spolupracovníkmi. Ďalej hrajú Stephen Fry a Christopher Mintz-Plasse. Na obrazovkách ho uvidia diváci od štvrtka 27. októbra.

Komediálny seriál Kevin Can Wait sa sústreďuje na bývalého policajta Kevina (Kevin James) z Long Islandu, ktorý sa stal čerstvým dôchodcom. Kevin sa teší, že bude so svojou ženou Donnou (Erinn Hayes) a deťmi tráviť viac času. Avšak čoskoro zistí, že ho doma čakajú ešte väčšie problémy než riešenie policajných prípadov na uliciach. Komédia štartuje od pondelka 19. septembra.

O novom reboote seriálu MacGyver sme už dávnejšie písali v tomto článku. Nový seriál zobrazí MacGywera v mladom veku, keď bol naverbovaný do tajnej organizácie, kde v začiatkoch svojej kariéry využíva svoj veľký talent na riešenie rôznych zapeklitých situácii. Mladého MacGyvera zahrá Lucas Till a k divákom sa seriál dostane od piatka 23. septembra.

V seriáli Man with a Plan si hlavnú úlohu Adama zahrá Matt LeBlanc, ktorý sa preslávil v úlohe Joeya z dnes už kultového seriálu Priatelia. Matt LeBlanc v úlohe otca zistí, že rodičovstvo je ťažšie, než si myslel, keď mu pripadla starostlivosť o deti po tom, čo sa jeho žena Andi (Liza Snyder) vrátila do práce. V ďalšej úlohe Adamoveho staršieho brata a obchodného partnera sa predstaví Kevin Nealon. Seriál začne svoju televíznu púť od pondelka 24. októbra.

V dramatickom seriáli Pure Genius z lekárskeho prostredia James Bell (Augustus Prew) zo Silicon Valley najíma skúseného chirurga Dermota Mulroneya (Walter Wallace) s kontroverznou minulosťou pri spustení nemocnice s novým prístupom k medicíne s využitím moderných vychytávok. James Bell trpí vzácnou chorobou a dúfa na jej vyliečenie. Spustenie seriálu je naplánované na štvrtok 27. októbra.

Seriál Training Day nadväzuje na rovnomenný film z roku 2001, v ktorom si zahrali hlavné úlohy Denzel Washington a Tom Berenger. Na scénu nastupuje nový mladý policajt, ktorý je menovaný do elitnej divízie LAPS. Za parťáka dostane staršieho policajta, ktorý je morálne rozpoložený a poznačený korupciou. Termín ešte nebol ohlásený.

Ďalšie informácie prinesieme čoskoro v tretej časti.

  Foto © Depositphotos

Ostatné časti

Súvisiace články