Štvorica hercov Fimmel, Bosworth, Whitaker a Fichtner sa objaví vo filme Finding Steve McQueen

31.8.2016|Marko Aust|
Štvorica hercov Fimmel, Bosworth, Whitaker a Fichtner sa objaví vo filme Finding Steve McQueen

Štvorica hereckých predstaviteľov Travis Fimmel (Warcraft: Prvý boj, Vikingovia), Kate Bosworth (Somnia: Zlo nikdy nespí, Mládeži neprístupné), Forest Whitaker (Komorník, Dobré ráno, Vietnam) a William Fichtner (Deň nezávislosti: Nový útok, Prison Break) sa objavia v hlavných úlohách vo filme Finding Steve McQueen, uviedol to portál Comingsoon.

Vo vedľajších úlohách sa k nim pripoja John Finn, Rhys Cairo a Louis Lombardi a režisérskych oprát sa chopí Mark Steven Johnson (Ghost Rider, Daredvil). Scenár k filmu napísala dvojica tvorcov Keith Sharon a Ken Hixon. O produkciu sa postarajú Anthony Mastromauro, Silvio Muraglia, Andrea Iervolino, Monika Bacardi, Alexandra Klim a Mikael Wiren ako výkonný producent.

Film Finding Steve McQueen je založený na skutočných udalostiach jednej z najväčších bankových lúpeží v histórii USA. V roku 1972 gang spriatelených zlodejov z Youngstownu sa pokúša ukradnúť 30 miliónov dolárov z ilegálneho tajného fondu amerického prezidenta Richarda Nixona.

Natáčanie filmu by sa malo čoskoro začať už v priebehu niekoľko týždnov v meste Atlanta v Georgii.

Zdroj:  comingsoon.net Foto © Depositphotos

Súvisiace články

Nezávislá kriminálka s Whitakerom

Nezávislá kriminálka s Whitakerom

David A. Armstrong pracoval na sérii Saw ako kameraman a momentálne je v predprodukcii jeho režisérsky debut – nezávislý kriminálny thriller...