TV víkend v znamení mýtických titanov

9.9.2016|Marko Aust|

Blížiaci sa víkend v druhom septembrovom týždni bude v televízii hlavne v znamení mýtických postáv. Už v tento piatkový večer si môžete vybrať medzi Perseusom a Thorom. Perseus vo filme Súboj titanov (piatok 20:15h, Dajto) bojuje s čarami, s antickými bohmi a príšerami, aby zachránil krásnu Andromedu. V hlavnej úlohe Perseusa sa prestaví herec Harry Hamlin.

Alebo dáte prednosť bohovi Thorovi (Chris Hemsworth), ktorý vo marvelovskom filme Thor: Temný svet (piatok 20:35h, Joj) musí zachrániť Zem a všetkých Deväť svetov. V ďalších úlohách Tom Hiddleston, Natalie Portman a Anthony Hopkins.

Milovníci bájnych a mýtologických príbehov prídu na svoje aj v sobotu večer pri filme Hercules (sobota 20:35h, Joj). Príbeh filmu začína v momente, keď Hercules (Dwayne Johnson) splnil svojich dvanásť úkolov, aby sa vykúpil zo svojich hriechov. Spolu so svojimi piatimi vernými spoločníkmi putujú po starovekom Grécku a rozhodnú sa prijať úkol od tráckeho kráľa s krásnou dcérou, ktorého ohrozujú tyranskí bojovníci.

Hercules (2014)

Na koniec víkendu máme tip na film od Stevena Spielberga s názvom Mníchov (nedeľa 21:50h, ČT2). Tento thriler vás zavedie na olympijské hry v Mníchove, ktoré sa stali svedkami tragických udalostí, keď do mníchovskej olympijskej dediny vtrhlo palestínske komando. Výslekom celej tragédie boli desiatky zabitých obetí i teroristov.

  Foto © Depositphotos/Forum Film Slovakia

Súvisiace články