Nové seriály v jesennej sezóne 2016/2017 - 4.časť

26.9.2016|Marko Aust|

V tejto štvrtej a poslednej časti sa pozrieme na seriálové novinky od spoločností HBO a NBC.

Televízna spoločnosť HBO prinesie tri seriálové novinky. Prvou novinkou je seriál Divorce, v ktorej Sarah Jessica Parker hrá Frances, ženu, ktorá náhle prehodnotí svoj život i svoje manželstvo a postupne začína zisťovať, že opustiť minulosť a začať nový život je ťažšie, než si pôvodne myslela. Pilotného dielu sa dočkáme v nedeľu 9. októbra.

Ďalšou novinkou z dielňe HBO je nový seriál Mladý pápež. Seriál je príbehom Lennyho Belarda, alebo Piusa XIII – historicky prvého amerického pápeža. Voľba mladého a okúzľujúceho muža do čela cirkvi sa javí ako strategický ťah zo strany vatikánskeho konzília. Zdanie ale klame. Pius XVIII sa ukáže byť tým najzáhadnejším, najkomplikovanejším pápežom vôbec. Prvá epizóda uzrie svetlo sveta v piatok 21. októbra.

Poslednou novinkou z HBO je seriál Westworld. Hlavnú úlohu doktora Roberta Forda zahrá držiteľ Oscara Anthony Hopkins. Doktor Robert Ford, ktorý je brilatnej a koplikovanej povahy, je šéfom zábavného parku Westworld, kde si môžu návštevnici užiť nevšednú zábavu vo westernovin mestečku, ktoré je ovládané počítačmi a robotmi, v skutočnosti má s zábavným parkom svoju víziu s nekalými úmyslami a použije všetky prostriedky na jej dosiahnutie. Sekundovať mu bude herečka Evan Rachel Wood v podobe ženskej postavy Dolores Abernathy z farmárskeho vidieku, ktorá sa bude snaziť odhaliť tieto podivné praktiky doktora. Seriál štartuje už čoskoro a to v nedeľu 2. októbra.

Teraz sa pozrieme na seriálové novinky od spoločnosti NBC.

V akčnom seriáli The Blacklist: Redemption sa tajný agent Tom Keen spojí s Susan Hargrave, brilantnou a mazanou šéfkou tajnej žoldnierskej organizácie, ktorá rieší prípady príliš ožehavé pre vládu. Začiatok spustenia seriálu je naplánovaný na rok 2017.

Seriál Chicago Justice nás zavedie do prostredia štátneho zastupiteľstva s špecializovaným tímom prokurátorov a vyšetrovateľov. Prvá epizóda by mala byť odvysielaná v nedeľu 15. januára 2017.

Emerald City je fantasy seriál založený na filme Čarodejník z krajiny Oz. Aj na tento seriál si diváci ešte nejaký ten týždeň počkajú, televízna premiéra je v piatok 6. januára 2017.

Komediálny seriál The Good Place sa ženská hrdinka v podaní herečky Kristen Bell snaží definovať, čo znamená byť "dobrý". Seriál sa už vysiela od 19. septembra.

V ďalšom komediálnom seriáli Great News mama z New Jersey prechádza zaťažkávacou skúškou vzťahu s dcérou, keď do firmy kde pracuje, nastúpi ako stážiska. Televízna premiéra je naplánovaná na budúci rok 2017.

Seriál Marlon zobrazí milujúceho ale nezrelého otca, ktorý sa zaviaže spoluvychovať svoje dve deti s jeho bývalou ženou. Seriál by mal odštartovať ešte v tomto novembri.

Komediálny seriál Powerless nás zavedie do prostredia poisťovacej spoločnosti, ktorá sa zaoberá škodami spôsobenými DC Superhrdinami. Začiatok seriálu je predbežne naplánovaný na začiatok januára 2017.

Seriál Taken bude prequelom k prvému rovnomennému filmu Taken, u nás vyšiel pod názvom 96 hodín, v ktorom si zahral hlavnú úlohu Bryana Millsa Liam Neeson. Herec Clive Standen si v seriáli zahrá jeho mladšiu kópiu. Termín uvedenia je zatiaľ neznámy.

Ďalšia seriálová novinka s názvom This Is Us predstaví skupinu ľudí, ktorá sa narodila v rovnaký deň, vrátanie manželov Rebeccy a Jacka, manželského páru, ktorý očakáva trojčatá a Kevina pohľadného televízneho herca. V hlavných úlohách sa predstavia Mandy Moore a Milo Ventimiglia. Seriál už bol odštartovaný 20. septembra.

Seriál Timeless predstaví zvlášnte trio ľudí, ktorí cestujú časom, aby bojovali proti protivníkom s cieľom chrániť históriu ako ju poznáme. Diváci sa ho dočkajú od pondelka 3. októbra.

Na záver tu máme seriálovú novinku Trial & Error, kde najatý mladý právnik zastupuje profesora, milovníka poézie z malého mestečka v Južnej Karolíne, ktorý je obvinený z brutálnej vraždy svojej manželky. Premiéra seriálu sa plánuje v novembri 2016.

  Foto © Depositphotos

Ostatné časti

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...