Film Dieťa Bridget Jonesovej si udržal prvenstvo v slovenskom TOP 20 i v druhom týždni

27.9.2016|Marko Aust|

Tretí film Dieťa Bridget Jonesovej zo slávnej série si aj v poslednom 38. týždni udržal prvenstvo, vo svojom druhom víkendovom týždni od uvedenia si táto romantická komédia pripísala ďalšie tržby 87 503 Eur pri 15 854 platiacich divakov.

Nasleduje filmová novinka Bociany, ktorá zobrazuje bocianov ako doručovateľov balíčkov internetového obchodného giganta. Najlepší doručovateľ bocian Junior omylom aktivuje stroj na výrobu detí, ktorý vytvorí rozkošné dievčatko. Bocian musí dievčatko s pomocou kamarátky Tulipy doručiť skôr než sa o tom dozvie jeho šéf. Táto animovaná rozprávka vo svojom prvom otváracom týždni zarobila 74 237 Eur a film si pozrelo 14 376 divakov.

Film Bociany (2016)

Tretie miesto patrí komédii od našich západných susedov s názvom Prázdniny v Provence. Vo filme od Vladimíra Micháleka sa po komédii Padesátka vracia na scénu trio hercov Vojta Kotek, Jakub Prachař a Kryštof Hádek v postávach troch kamarátov a členov hudobnej skupiny, ktorí utečú pred svojou manažerkou až do slnečného Francúzska, kde si užívajú. Túto letnú komédiu si v premiérovom týždni pozrelo 6 428 divakov, ktorí zanechali tržby vo výške 34 149 Eur.

Štvrtú priečku obsadila ďalšia filmová novinka a to remake filmu Sedem statočných. Režisér Antoine Fuqua priniesol na plátna kín vlastnú modernú verziu svetoznámeho príbehu o siedmich hrdinoch, ktorí sa rozhodli zobrať spravodlivosť do vlastných rúk. Za prvý uvádzací víkend ma film na konte tržby 33 243 Eur a 6 281 divakov.

Film Sedem statočných (2016)

V prvej dvadsiatke sa z filmových noviniek ešte umiestnil na deviatom mieste nový film od Woodyho Allena s názvom Cafe Society, ktorý nás zavedie do tridsiatych rokov dvadsiateho storočia a ocitáme sa v prostredí bohémskej americkej smotánky. Ústrednú dvojicu Bobbyho a Vonnie si zahrali Jesse Eisenberg a Kristen Stewart. Tržby hlási vo výške 10 341 Eur pri 2 000 divakov.

  Foto © Cinemart SK/Continental Film/Forum Film Slovakia

Súvisiace články