TV tipy na prvý októbrový víkend

30.9.2016|Marko Aust|

Záver pracovného týždna je opäť tu spolu s našou pravidelnou rubrikou, máme tu pre vás televízne tipy na nachádzajúci víkend.

Na piatok večer si môžete pozrieť záverečný diel z trilógie Pána prsteňov. Vo filme Pán prsteňov: Návrat krála (piatok 20:15h, Dajto) nastal čas rozhodujúcej bitky o prežitie v Stredozemí. Putovanie jednotlivých členov Spoločenstva prsteňa sa dostáva do poslednej a rozhodujúcej fázy. Podarí sa im naplniť poslanie Spoločenstva a zachrániť Stredozemie? Film od novozélandskeho režiséra Petera Jacksona získal až 11 Oscarov a doteraz celosvetovo zarobil vyše 1,1 milardy dolárov a patrí medzi najziskovejšie filmy v histórii - aktuálne je na 14. priečke.

Film Pán prsteňov: Návrat krála (2003)

Na prvý októbrový víkend máme pre vás dva tipy. Na sobotu máme tip na romantickú komédiu Otec v sukni (sobota 20:30h, Joj Plus) od Chrisa Columbusa s Robinom Williamsom v hlavnej dvojúlohe Daniela Hillarda a pani Doubtfireovej. Po rozvode musel Daniel opustíť domov, ženu a svoje tri deti a zostal bez práce. Šanca prišla, keď jeho zaneprázdnená bývalá žena sa rozhodla nájsť si gazdinú, a tak sa Daniel zmení na obstarožnú moletnú pani Doubtfireovú a prihlási sa ako nová gazdiná.

Na nedeľu máme druhý tip na kultový sci-fi film Matrix (nedeľa 20:15h, Dajto) z dielne bratskej dvojice režisérov: Andy a Larry Wachowski. Thomas Anderson (Keanu Reeves) je normálny mladý muž, ktorý sa iba snaží prežiť v zhone moderného veľkomesta, má svojich priateľov a perspektívnu prácu v IT firme. Jedného dňa do jeho pokojného mozgu prenikne strašná nočná mora. Má pocit, že mu bola myseľ ukradnutá a uväznená v obrovskom Matrixe - počítači budúcnosti. Popri Keanu Reevesa sa objavia aj Carrie-Anne Moss v úlohe Trinity a Laurence Fishburne ako Morpheus.

Film Matrix (1999)

  Foto © Depositphotos/Continental Film

Súvisiace články