TV víkend s Tomom Hanksom vo filme Anjeli a démoni

7.10.2016|Marko Aust|

Chladné a upršané dny naplno udreli a väčšina z vás určite využije nečas a čoraz chladnejšie dny pri nejakom dobrom filme na televíznych obrazovkách.

Na piatkový večer máme tip na akčný film To bude boj! (piatok 20:35h, JOJ). Dvaja špičkoví tajní agenti Tuck a FDR Foster sa zaľúbia do tej istej slečny a v tej chvíli sa ich veľké priateľstvo skončí. Ani jeden z nich sa svojej lásky nechce vzdať a obaja o ňu bojujú profesionálnymi prostriedkami tajných služieb.

Fotogaléria To bude boj! (2012)Zobraziť fotogalériu »

Na sobotu odporúčame film Anjeli a démoni (sobota 22:35h, Markíza) natočený podľa rovnomenného knižného bestselleru od spisovateľa Dana Browna. Tom Hanks sa opäť objaví v úlohe Roberta Langdona, harvardského odborníka na náboženstvá, ktorý objaví dôkazy o znovuvzkriesení starovekého spolku Iluminátov - najvplyvnejšej tajnej organizácie histórie - stane sa lovnou zverou a čelí smrteľnému nebezpečenstvu.

Fotogaléria Anjeli a démoni (2009)Zobraziť fotogalériu »

Záver víkendu môžete spestriť ďalším pokračovaním Matrix Reloaded (nedeľa 20:15h, Dajto). V druhom pokračovaní trilógie Matrix sa opäť stretneme s trojicou Neo (Keanu Reeves), Morpheus (Laurence Fishburne) a Trinity (Carrie-Anne Moss). Spoločne bojujú proti počítačovým vládcom univerza. Chcú zastaviť zotročenie ľudstva a nemajú inú možnosť ako boj na život a na smrť.

Fotogaléria Matrix Reloaded (2003)Zobraziť fotogalériu »

  Foto © Continental Film/Tatrafilm

Súvisiace články