Ben Affleck zverejnil názov nového batmanovského filmu

6.10.2016|Ivet Kollárová|
Ben Affleck zverejnil názov nového batmanovského filmu

Ben Affleck, ktorý momentálne premieruje svoj nový film Účtovník (do našich kín dorazí koncom mesiaca), prezradil názov svojej chystanej verzie gothamského maskovaného hrdinu, na ktorej pracuje. Názov je vcelku jednoduchý: The Batman.

Ako ale vzápätí dodal, názov sa môže zmeniť. Nateraz je to oficiálny pracovný názov chystaného filmu, ku ktorému Affleck momentálne píše scenár. Iné detaily, ako dátum premiéry filmu, či jeho natáčanie známe zatiaľ nie sú.

Rovnako nie je známe ani herecké obsadenie, okrem Afflecka, ktorý by si mal zahrať samotného Batmana.  A herca Joe Manganiella, ktorý bol nedávno obsadený do úlohy zlého muža a Batmanovho protivníka, Deathstroka.

Ben Affleck si úlohu Batmana po prvý krát zahral vo filme Zacka Snydera, Batman vs Superman: Úsvit spravodlivosti (film/6018-batman-vs-superman-usvit-spravodlivosti/). Menšie cameo si strihol aj vo filme Jednotka samovrahov a najbližšie si úlohu zopakuje v pokračovaní filmu Batman vs Superman: Justice League Part One, ktorý do kín dorazí 16. novembra 2017.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články