Boyd Holbrook nahradí Benicia del Tora v chystanom filme The Predator

12.10.2016|Marko Aust|
Boyd Holbrook nahradí Benicia del Tora v chystanom filme The Predator

Tridsaťpäťročný herec Boyd Holbrook, ktorého sme mali možnosť vidieť v našich kinách vo filmoch Stratené dievča (2014), či Nočný bežec (2015) nahradí herca Benicia del Tora vo filme The Predator, oznámil to portál The Hollywood Reporter. Dôvod odstúpenia herca nebol uvedený, avšak sa predpokladá, že dôvodom bola hercová zaneprázdnenosť, aktuálne pracuje na projektoch Star Wars: Episode VIII alebo v novom filme Soldado, pokračovaní filmu Sicario.

Chystaný film s názvom The Predator zo slávnej sci-fi filmovej scérie bude režírovať Shane Black (Ostrí chlapci, Iron Man 3), ktorý je zároveň aj tvorcom scenáru v spolupráci s Fredom Dekkerom.

Podrobnosti o filme zatiaľ tvorcovia držia pod pokrievkou, avšak producent John Davis sa nechal počuť v zmysle, že to bude niečo neočakávaného, dejovo v kontinuite prvých dvoch filmov a nebude sa jednať o reboot. Prvý Predátor bol natočený už v roku 1987 s Arnoldom Schwarzeneggerom v hlavnej úlohe a ďalšie pokračovanie Predátor II vyšlo v roku 1990 s Dannym Gloverom.

Nakrúcanie najnovšieho Predatora sa má začať vo februári 2017 a bol tiež ohlásený aj dátum uvedenia do kín a to 9. februára 2018.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články