Prvonovembrový TV víkend s Krokodílom Dundee a Transformers

4.11.2016|Marko Aust|

Pred nami je prvonovembrový víkend, chladné a dlhé večery už naplno udreli, tak určite mnohí z vás nejaký večer vyplníte pri TV obrazovkách. Vybrali sme pre vás televízne tipy na tento víkend.

Na piatok si môžete pozrieť druhé pokračovanie filmového hitu Hry o život: Skúška ohňom (piatok 20:35h, Joj) v ktorom sa hlavná hrdinka Katniss Everdeenová vracia domov spolu s Peetom Mellarkom. Obom sa im podarilo prežiť prvý boj v aréne a môžu ísť navštíviť svoje rodiny a priateľov. Ako víťazi Hier sa však čoskoro musia vydať na okružnú cestu po všetkých krajoch Panemu. Počas návštev jednotlivých krajov Katniss vycíti, že sa neodvratne schyľuje k revolúcii...

Na sobotný večer máme tip na podarenú austrálsku komédiu Krokodíl Dundee (sobota 21:45h, ČT1) . Okrem akcie, humoru a milostného iskrenia nám ponúka i nadmieru príťažlivé zábery divokej austrálskej prírody... V hlavných úlohách sa predstaví sympatická dvojica Paul Hogan a Linda Kozlowski.

Fotogaléria Krokodíl Dundee (1986)Zobraziť fotogalériu »

Na záverečný nedeľný víkendový večer si môžete pozrieť film Transformers (nedeľa, 20:15h, Dajto) od režiséra Michaela Baya, ktorý má za sebou kinohity ako Skala, Armageddon, Ostrov a ďalšie. Tínedžer Sam Witwicky (Shia LeBeouf) kúpi ojazdené auto, avšak netuší, že získal oveľa viac. Raz v noci sa staronové Chevrolet Camaro pred jeho očami transformuje na obrovského robota. To je však len začiatok. Na Zem prichádzajú oveľa väčšie kúsky, aby spolu rozpútali boj o stratený všemocný artefakt – Allspark.

Fotogaléria Transformers (2007)Zobraziť fotogalériu »

Prajeme príjemný a pohodový víkend a opäť nabudúce u ďalších televíznych tipov.

  Foto © Paramount Pictures/Tatrafilm/Forum Film Slovakia

Súvisiace články