20 Century Fox oznámilo dátumy uvedení nových marveloviek a filmov Kingsman 2, Avatar 2

28.11.2016|Marko Aust|
20 Century Fox oznámilo dátumy uvedení nových marveloviek a filmov Kingsman 2, Avatar 2

Filmové štúdio 20 Century Fox ohlásilo nové zmeny v plánoch uvedení filmov. V termínoch 2. novembra 2018 a 14. februára 2019 by sme sa mali dočkať nových filmov od Marvelu. Podľa špekulácií by jeden z týchto termínov by mal patriť pokračovaniu filmu Deadpool 2. Film by mal režírovať David Leitch, ako sme už bližšie písali v tomto článku. Názov druhého filmu zatiaľ nie je známy.

Pokračovanie Kingsman: Zlatý kruh dostalo neskorší termín uvedenia do kín a to 6. októbra 2017. V slovenských kinách sa ho dočkáme o deň skôr.

V úlohách by sa mali opäť objaviť Mark Strong (Grimsby, Skôr než zaspím), Taron Egerton (Orol Eddie). V úlohe šéfky CIA by sa mala predstaviť oscarová držiteľka Halle Berry (Tiesňová linka, Ples príšer), ďalej Pedro Pascal (Hra o tróny), Channing Tatum (Gambit, Foxchatcher) a Julianne Moore (Hry o život: Drozdajka, Potomkovia ľudí) si zahrá hlavnú záporáčku. Na režisérsku stoličku si opäť zasadne Matthew Vaughn.

A posledný termín 21.december 2018 by mal patriť dlho očakávenému pokračovaniu Avatar 2 od režiséra James Camerona.

Zdroj:  comingsoon.net Foto © 20th Century Fox

Súvisiace články

Deadpool 2

Deadpool 2

Ryan Reynolds sa mnoho rokov snažil priniesť na plátna kín svoj vysnívaný projekt, a to komiksovú adaptáciu Deadpoola. Niekoľko rokov sa mu...
Kingsman: Zlatý kruh

Kingsman: Zlatý kruh

Po tom čo prví Kingsmani zaznamenali v roku 2014 nečakane spanilú jazdu kinami a stali sa najúspešnejším filmom Matthewa Vaughna, bolo iba...