Komédia Vianočná párty má prvenstvo v rebríčku za 49. týždeň

13.12.2016|Marko Aust|

Za nami je už tretí adventný týždeň, v kalendárnom poradí už 49. týždeň, v ktorom obsadil slovenský rebríček tržieb nová americká komédia Vianočná párty. Firemnej pobočke hrozí zavretie, a tak jediný spôsob ako zachrániť firemnú pobočku je uloviť významného klienta a usporiadať veľkolepý vianočný večierok, na ktorý nikdy nezabudnete. Vo svojom prvom otváracom týždni tržby skončili na šesťcifernom čísle 107 071 Eur a prilákala 20 932 divákov.

Fotogaléria Vianočná párty (2016)Zobraziť fotogalériu »

Na druhú priečku zostúpila animovaná rozprávka Vaiana od štúdia Walt Disney, vo svojom druhom týždni si pripísala ďalšie tržby 56 822 eur od 10 822 platiacich divákov.

Tretie miesto patrí fantazijnému dobrodružnému filmu Fantastické zvery a ich výskyt. Za svoj štvrtý týždeň od premiéry narástli jeho tržby o 42 090 eur. Počet divákov bol 6 859.

Pokračovanie vianočnej rozprávky od našich susedov Anjel Pána 2 na štvrtom mieste. Anjel Petronel stále pracuje pri Nebeskej bráne, ale je presvedčený, že by si zaslúžil lepšie miesto. Jeho večný pokušiteľ, čert Uriáš, začne Petronela provokovať: Stačí odtrhnúť jabĺčko zo stromu Poznania a bude vedieť to, čo vie len sám Boh! A cesta k uznaniu a lepšiemu miestu bude voľná. Hádka Petronela s Uriášom o jablko Poznania ale skončí zle-nedobre... V hašterení sa vzácne ovocie skotúľa až na Zem. Film od Jiřího Stracha má tržby vo výške 23 882 eur a navštívilo ho 4 874 divákov.

Fotogaléria Anjel Pána 2 (2016)Zobraziť fotogalériu »

Dnešnú súpisku uzatvárame ešte tohtotýždňovou filmovou novinkou s názvom Kamene bolesti na 16. mieste. Gabrielle a José uzatvorili na konci 2. svetovej vojny manželstvo z rozumu. Nedarí sa im však splodiť dieťa, a tak Gabrielle odchádza na liečenie do švajčiarskych kúpeľov. Tam stretáva očarujúceho vojnového veterána, v ktorom objaví svoju spriaznenú dušu. Hlavnú úlohu Gabrielly si zahrala herečka Marion Cotillard. Tržby 1272 eur / 306 divákov.

Fotogaléria Kamene bolesti (2016)Zobraziť fotogalériu »

Zdroj:  ÚFD Foto © Forum Film Slovakia/ItaFilm/Magic Box Slovakia

Súvisiace články