Tipy na štvrtý adventný víkend: Lída Baarová

16.12.2016|Marko Aust|

Ani sme sa nenazdali, pred nami je už posledný štvrtý adventný víkend a Vianoce sú už za rohom. Prinášame televízne tipy na predvianočný víkend.

Piatkový večer môžete spríjemniť filmom Piráti z Karibiku: V neznámych vodách (piatok 20:35h, Joj) od Roba Marshalla. V tomto štvrtom pokračovaní Jackovi tentokrát skríži cestu Angelica, tajomná žena z jeho minulosti. Zahrali si v ňom zvučné herecké mená ako Johnny Depp, Penélope Cruz, Ian McShane, Kevin R. McNally, Astrid Bergès-Frisbey, Sam Claflin a Geoffrey Rush. Dávame do pozornosti aj našu recenziu.

V sobotu si môžete pozrieť film Lída Baarová (sobota 20:00h, CT1), jeden z najväčších príbehov lásky 20-teho storočia o kontroverznom vzťahu legendárnej českej herečky Lídy Baarovej s ministrom propagandy Tretej ríše Josephom Goebbelsom. K filmu máme aj recenziu.

Fotogaléria Lída Baarová (2016)Zobraziť fotogalériu »

Na záver víkendu máme tip na  Jack Reacher (nedela 20:30h, Markiza). Bývalého vojenského vyšetrovateľa Jack Reacher (Tom Cruise) nájdete len vtedy, keď on sám chce byť nájdený. Objavuje sa v prípadoch, ktoré potvrdzujú, že spravodlivosť je slepá, a v záujme ich vyriešenia neváha ignorovať zákony svojej krajiny. 

Fotogaléria Jack Reacher: Posledný výstrel (2012)Zobraziť fotogalériu »

  Foto © Saturn Entertainment

Súvisiace články