Julia Roberts smeruje na televízne obrazovky so seriálom Today Will Be Different

18.12.2016|Ivet Kollárová|
Julia Roberts smeruje na televízne obrazovky so seriálom Today Will Be Different

Spoločnosť Annapurna Pictures chystá nový limitovaný, televízny seriál, ktorého predlohou je rovnomenná kniha spisovateľky Marii Semple, Today Will Be Different. Kniha sa dostala na pulty predajní len v októbri tohto roka.

Hlavnú úlohu v seriáli stvárni herečka Julia Roberts, pre ktorú to bude jej prvý TV seriál v kariére. V minulosti si zahrala v TV filme od Ryana Murphyho, The Normal Heart, ktorý vysielala stanica HBO. Roberts a jej spoločnosť Red Om Film budú nový seriál produkovať, spoločne s Mariou Semple, Megan EllisonSue NaegleAnnapurna Pictures.

Samotná autorka knihy, Maria Semple, ktorá ako scenáristka spolupracovala na seriáloch ako Správna SusanArrested Development, napíše pre novú show Today Will Be Different scenár. Príbeh knihy, a potenciálny dej seriálu, sa sústredí na jeden deň v živote Eleanor Flood, ktorá sa jedno ráno zobudí a rozhodne sa, že to bude jej najlepší deň v živote. No keď zistí aká zvláštna, nová budúcnosť ju čaká, musí sa týchto plánov vzdať.

Ktorá stanica bude limitovaný seriál Today Will Be Different vysielať známe zatiaľ nie je.

Okrem tohto seriálu spoločnosť Annapurna PicturesMaria Semple spolupracujú aj na filme, ktorý bude adaptáciou jej predchádzajúcej, rovnomennej knihy z roku 2012, Where´d You Go Bernadette. O réžiu filmu sa postará Richard Linklater a hlavnú úlohu stvárni Cate Blanchett. Dej sa zameriava na architektku a matku Bernadette Branch, ktorá trpí agorafóbiou (strachom z pohybu na otvorenom priestranstve), a ktorá sa stratí krátko pred rodinným výletom na Antarktídu. Príbeh v knihe je rozprávaný z pohľadu 15-ročnej dcéry Bee Branch.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články