TV tipy na posledný januárový víkend: Stratené dievča

27.1.2017|Marko Aust|

Predvíkendový piatkový večer môžeme vyplniť pri filme Stratené dievča (Joj, 20:35h). Kriminálny triler bol natočený podľa románu od Gillian Flynn, ktorého sa predalo vyše 2 miliónov výtlačkov. Amy sa stratila v deň piateho výročia svadby s Nickom. Všetko naznačuje, že nezmizla dobrovoľne. Zúfalý manžel organizuje rozsiahle pátracie akcie a snaží sa robiť všetko možné pre to, aby sa jeho žena našla. Ale všetky nájdene stopy a dôkazy ukazujú práve na Nicka. Dávame do pozornosti aj našu recenziu Stratené dievča.

Fotogaléria Stratené dievča (2014)Zobraziť fotogalériu »

Pokiaľ vás zaujíma história a obzvlášť egyptské dejiny zo čias faraónov, máme tu pre vás sobotnajší tip na kanadsko-americkú historickú minisériu Tutanchamon (CT2, 20:00h). Trojdielná miniséria zachytáva životný príbeh slávneho egyptského faraóna Tutanchamona, ktorý chcel doviesť Egypt k sláve. Je však obklopený ľudmi, ktorí majú svoje sebecké záujmy. Panovníka Tutanchamona si zahral Avan Jogia a po jeho boku uvidíme Bena Kingsleya v úlohe radcu Aya.

Tip na nedeľný záver víkendu smeruje na oscarový film Piano (Jednotka, 22:25h), ktorý získal až tri pozlátené sošky. Nemá žena sa v roku 1850 so svojou dcérou ocitá na pobreží nehostiného Nového Zélandu, kde sa má stretnúť so svojím mužom, ktorého nikdy nevidela. Muž odmietne zaniesť jej milované piano do vnútrozemia, až nakoniec jej piano dovlečie do osady negramotný sused Baines. Avšak ten za to bude chcieť niečo na oplátku...

Fotogaléria Piano (1993)Zobraziť fotogalériu »

  Foto © Barracuda Movie

Súvisiace články