Tržby komédie Všetko alebo nič prekročili magickú hranicu 1 milión Eur

31.1.2017|Marko Aust|

Romantická komédia Všetko alebo nič od režisérky Marty Ferencovej sa i po troch týždnoch drží na prvom mieste slovenského rebríčka a po víkendových tržbách 205 633 eur od 38 075 platiacich divákov za 4.týždeň jeho celkové tržby prekročili magickú hranicu 1 milión Eur a celkový počet divákov viac ako 200 tisíc. Film bol natočený podľa knižného románu od Evity Urbaníkovej.

Na druhé miesto sa dostala filmová novinka Resident Evil: Posledná kapitola. Milla Jovovich sa už po šiestykrát vracia v scifi thrileri do Racoon City a pripravuje sa na posledný úder proti preživším apocalypsy - monštrá a nemŕtvi. Víkendové tržby po svojom prvom otváracom týždni skončili na sume 57 647 Eur od 9 930 divákov.

Fotogaléria Resident Evil: Posledná kapitola (2016)Zobraziť fotogalériu »

Tretí stupienok víťazov patrí ďalšej novinke s názvom Spojenci. V tejto vojenskej dráme z obdobia druhej svetovej vojny od Roberta Zemeckisa (Forrest Gump, Stroskotanec) vystupuje ústredná herecká dvojica Brad Pitt v úlohe Max Vatana a Marion Cotillard v predstavení Marianne ako tajnej agentky. Ich vzájomná láska môže skončiť vlastizradou. Tržby mal 39 196 Eur a 7 412 divákov.

Fotogaléria Spojenci (2016)Zobraziť fotogalériu »

Ešte tu máme tri filmové novinky, ktoré sa dostali do prvej dvadsiatky. S tržbami 29 421 Eur obsadila piate miesto po svojom otváracom víkende pokračovanie kreslenej rozprávky Divoké vlny 2 o mladom tučniakovi Codym, ktorý sa vyberie na exotický ostrov aby sa zúčastnil surfového šampionátu. Film si pozrelo 6 332 divákov.

Na 11.mieste sa umiestnila romantická komédia Miluji tě modře od našich západných susedov, pripísal si prvé tržby 5 666 Eur a 1 052 divákov. Film od Miloša Šmídmajera vypráva príbeh mladého maliara a kunsthistorika Karla Bárty, ktorý v deň, kedy prichádza o prácu v Národnej galérii, stretne náhodou a za naproste kurióznych okolností dievčinu Terezu, krásnu, živelnú a veľmi svojráznu.

A z poslednej novinky je to film Paterson od Jima Jarmuscha (Káva a cigarety, Zlomené kvety) o vodičovi autobusu z rovnomenného mestečka. Každý Patersonov deň je zdanlivo rovnaký ako ten predošlý: prechádza trasou svojej linky, naopak to má jeho žena Laura, všetko sa neustále mení a každý deň prináša nové sny a nápady. Film je príbehom víťazstiev a porážok všedného dňa a krásy, ktorá sa skrýva aj v tých najmenších detailoch. Tržby 4 326 Eur/1 143 divákov ho zaradili na 16. miesto.

  Foto © Continental Film

Súvisiace články