Komédia Všetko alebo nič sa drží na čele rebríčka aj po mesiaci

8.2.2017|Marko Aust|

Za nami je prvý februárový víkendový otvárací týžden, a prvé miesto si stále suverénne drží slovenská komédia Všetko alebo nič. Za posledný víkend si pripísala ďalšie tržby 167 577 Eur a počet divákov narástol o ďalších 32 596, už len pár tisíc divákov delí od ďalšej hranice štvrť milióna celkových divákov, čomu určite dojde (resp. už došlo) cez tento týžden.

Tržby 89 649 Eur od 18 104 divákov zabezpčili rodinnej komédii Psia duša od režiséra Lasseho Hallströma druhú priečku slovenského rebríčka. Filmové spracovanie obľúbenej knihy W. Bruca Camerona prináša príbeh oddaného chlpáča, ktorý postupne prichádza na to, že na svet prišiel preto, aby ľudí učil smiať sa a milovať. Duchaplné, dojímavé, a neraz aj vtipné rozprávanie jedného psa ponúka jeho vlastný psí pohľad na medziľudské a ľudsko-psie vzťahy.

Fotogaléria Psia duša (2017)Zobraziť fotogalériu »

Tretie miesto sa ušlo filmu Kruhy z hororovej série Kruh. Vo filme sa zoznámime s mladou ženou, tá sa začína obávať o svojho priateľa, keď sa začal zaujímať okrem iného aj o zvláštnu kazetu, ktorá zabíja diváka sedem dní po jej pozretí. Za prvý otvárací víkend má tržby vo výške 79 319 Eur od 16 190 návštevníkov.

Fotogaléria Kruhy (2016)Zobraziť fotogalériu »

Z noviniek spomenieme ešte animovanú rozprávku LEGO Batman vo filme, obrovský obchodný i divácky úspech LEGO príbehu, povzbudil tvorcov k nakrúteniu samostatného animovaného dobrodružstva vodcu celej skupiny – LEGO Batmana. Na špeciálnych predpremierách ho navštívilo 2 064 divákov a zanechali tržby 13 492 Eur a umiestnil sa na 10. mieste. 

Fotogaléria LEGO Batman vo filme (2017)Zobraziť fotogalériu »

  Foto © Continental Film

Súvisiace články