Televízne tipy na 10. víkend: Kill Bill

10.3.2017|Marko Aust|

Máme tu opäť piatok, pred nami vytúžený víkend. Vo vzduchu už cítiť príchod jari, väčšina z vás lepšie počasie určite využije aj na prechádzky či výlety. My sme pre vás vybrali ďalšie televízne tipy na vyplnenie večera.

Piatkový večer môžeme začať už kultovým filmom Kill Bill (Jednotka, 22:35h) od Quentina Tarantina. Profesionálna vrahyňa s prezývkou Čierna Mamba (Uma Thurman) je členkou tajnej organizácie pracujúcej pre mafiu. Rozhodne sa nečakane skoncovať s minulosťou, vydať sa a žiť normálny život. Pred oltár ide nielen plná nádejí, ale i s dieťaťom pod srdcom. Jej bývalý milenec a šéf, a zároveň aj otec dieťaťa Bill však premení sviatočnú chvíľu v kostole na miesto krvavých orgií. Čierna Mamba však prežila a chystá pomstu.

Fotogaléria Kill Bill (2003)Zobraziť fotogalériu »

V sobotu si prídu na svoje milovníci rýchlych kolies, už po šiesty krát sa bude vo vytuningovaných autách jazdiť výhradne rýchlo a zbesilo. Vo filme Rýchlo a zbesilo 6 (Markíza, 20:30h) od Justina Lina sa opäť stretneme s Domom (VinDiesel) a Brianom (Paul Walker) a tomu pribudne pár luxusných akčných scén. O živote zosnulého herca Paula Walkera si môžete prečítať v našom profilovom článku Paul Walker nádejná a svedomitá hviezda.

Fotogaléria Rýchlo a zbesilo 6 (2013)Zobraziť fotogalériu »

Ak máte radi klasické westernovky, určite vám príde vhod nedeľný tip na film Rio Bravo od režiséra Howarda Hawksa. Film zobrazuje osamelý boj šerifa Johna T. Chance proti mocnému rančerovi Burdettovi a jeho bande poskokov. Po boku odvážneho a tvrdého šerifa, ktorého zahral slávny John Wayne, stoja dvaja pomocníci, opilec Dude v podaní herca Deana Martina a napol chromý starý Stumpy. Vo filme sa objaví aj herečka Angie Dickinson v úlohe prítažlivej mladej hazardnej hráčky.

Prajeme vám príjemný víkend nielen pri televíznych obrazovkách, a opäť dočítania v ďalších článkoch.

  Foto © Magic Box Slovakia

Súvisiace články