Film Únos si stále drží prvenstvo aj v rebríčku za 10.týždeň

14.3.2017|Marko Aust|

Za nami je desiaty víkendový otvárací víkend v slovenských kinách. Určite nie je prekvapením že prvenstvo si aj v druhom týždni po premiére udržal film Únos. Tento politický triler, ktorý v súčasnosti vyvolal obrovský divácky zájem, bol inšpirovaný autentickými udalosťami únosu prezidentového syna a atmosférou 90.rokov. V tomto týždni si pripísal ďalšie tržby skoro 300 tisíc eur a pozrelo si ho 53 543 divákov. Celkové tržby prekročili 800 tisíc eur, miliónová hranica bude s veľkou pravdepodobnosťou prekročená už budúci týždeň.

Fotogaléria Únos (2017)Zobraziť fotogalériu »

Druhé miesto obsadila filmová novinka Kong: Ostrov lebiek od producentov úspešnej Godzilly. Rôznorodá skupina vojakov, vedcov, dobrodruhov a krásnej novinárky, priletí preskúmať mýtický ostrov „kde sa niečo deje“. Netušia, že vstúpili na územie obrovského gorilieho samca a prehistorických dravcov...  Dobrodružný fantasy film má za svoj prvý otvárací víkend tržby 136 769 eur od 22 669 platiacich divakov.

Fotogaléria Kong: Ostrov lebiek (2017)Zobraziť fotogalériu »

Tretie miesto si aj v tomto týždni udržala animovaná rozprávka Balerína. Film o malej Felície, ktorá vášnivo miluje tanec, utečie s kamarátom zo sirotinca, aby sa dostala do Paríža, kde si chce splniť svoj najväčší sen - stať sa primabalerínou v Parížskej opere. Tržby narástli o ďalších 87 053 eur a 18 097 divakov.

Z noviniek sa ešte ušlo štvrté miesto francúzskej komédialnej drámy s názvom Aj dvaja sú rodina. Vtipný a nonšalantný Samuel v podaní herca Omara Sya si užíva bezstarostný život na francúzskej Riviére. jedného dňa ho však navštívi víkendový flirt Kristin a oznámi mu, že dieťa, ktoré drží v náručí – je jeho. Odovzdá mu dievčatko a utečie. Samuel sa očarujúcim spôsobom púšťa do výchovy malej Glórie. Po niekoľkých rokoch sa zničoho nič, pred jeho dvermi objaví Kristin... Vo svojom prvom premiérovom týždni zarobil 78 947 eur a pozrelo si ho 14 688 divakov.

Fotogaléria Aj dvaja sú rodina (2016)Zobraziť fotogalériu »

Súpisku uzavtvoríme piatym miestom, ktoré obsadil film Logan: Wolverine (70 453 eur / 12 406 divakov). Wolverine (Hugh Jackman) sa vracia a opäť zachraňuje ľudstvo. Lenže tentokrát je na tom trocha horšie… Jeho schopnosť uzdravovania pomaly vyprcháva a elánu taktiež nemá na rozdávanie… Viac sa dočítate v našej recenzii Logan: Wolverine.

Zdroj:  ufd.sk Foto © Continental Film

Súvisiace články