Michael Keaton sa pridá k obsadeniu hranej verzii rozprávky Dumbo

6.4.2017|Ivet Kollárová|
Michael Keaton sa pridá k obsadeniu hranej verzii rozprávky Dumbo

Štúdia Disney v minulosti predstavili svoj plán preniesť na plátna kín svoje animované klasiky v hraných podobách. Po snímke Kráska a zviera, ktorá sa momentálne premieta v kinách, svoju hranú podobu získa rozprávka Dumbo o sloníčati s veľkými ušami, ktorý je odlúčený od svojej mamy. O réžiu snímky sa postará Tim Burton.

Rysuje sa aj herecké obsadenie filmu. K dávnejšie potvrdeným menám ako Danny DeVito, Colin FarrellEva Green sa môže pridať ďalšie silné meno, Michael Keaton. Ak by s úlohou súhlasil, zahral by si zlomyseľného majiteľa cirkusu, ktorý má so slonmi nekalé úmysly.

Scenár k filmu píše Ehren Kruger. Bližšie detaily príbehu, ktorého originál sa prvý krát objavil v roku 1941, ostáva tajomstvom.

Michael Keaton spolupracoval s Timom Burtonom na troch filmoch, Beetlejuice (1988), Batman (1989) a Batman sa vracia (1992). Za úlohu vo filme Birdman bol nominovaný na Oscara ako najlepší herec v hlavnej úlohe. Medzi jeho najnovšie snímky patria SpotlightZakladateľ. Najbližšie sa predstaví ako zloduch Vulture vo filme Spider-Man: Návrat domov.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Odporúčané články

Highlighty z Comic-Con 2017

Highlighty z Comic-Con 2017

Jedna z najdôležitejších udalostí modernej pop kultúry, ktorá spája svet fantázie, science fiction a záhad so svetom filmu,...