Film Rýchlo a zbesilo 8 trhá rekordy v tržbách za 15.týždeň

19.4.2017|Marko Aust|

Veľkonočné sviatky sú za nami, v sviatočnom 15. týždni v slovenskom rebríčku tržieb suverénne zvíťazil akčný film Rýchlo a zbesilo 8. Osme pokračovanie filmovej série z prostredia rýchlych kolies si vo svojom premiérovom týždni zarobil na tržbách 317 860 Eur od takmer 60 tisíc divákov. Na scénu plnú zbesilých automobilových naháňačiek sa opäť vracia Vin Diesel v úlohe Dominica, po jeho boku sa objavia ďalšie zvučné mená ako Charlize Theron, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson, Jason Statham či Helen Mirren. Čakajú nás automobilové zoskoky padákom, prelety áut medzi mrakodrapmi, alebo ťahanie obrieho trezoru ulicami Ria.

Fotogaléria Rýchlo a zbesilo 8 (2017)Zobraziť fotogalériu »

Animovaná rozprávka Šmolkovia: Zabudnutá dedinka si tržbami 97 087 Eur od 19 213 divákov poistila druhé miesto vo svojom druhom týždni po premiére.

Svoj prvý premiérový týždeň má za sebou aj filmová adaptácia knižného bestselleru s názvom Chatrč od Stuarta Hazeldinea, ktorá obsadila tretie miesto. V hlavnej úlohe Macka Phillipsa sa predstaví Sam Worthington. Mack za tragických okolností príde o svoju milovanú dcérku Missy. V stave hlbokého zúfalstva dostáva list, v ktorom ho Boh pozýva na stretnutie presne tam, kde sa tragédia odohrala. Mackov hlboký žiaľ je konfrontovaný s večnosťou a on zrazu prežité utrpenie vníma úplne inak. Vo svojom prvom otváracom týždni hlási tržby 64 461 Eur a 13 431 divákov.

Fotogaléria Chatrč (2017)Zobraziť fotogalériu »

Štvrté miesto patrí animovanému rodinnému filmu Baby šéf od režiséra filmu Madagaskar Toma McGratha, vo svojom špeciálnom predpremiérovom týždni má tržby 30 023 Eur a navštívilo ho 4 816 divákov.

Záverom ešte spomenieme poslednú filmovú novinku Špunti na vode, ktorá sa tržbami 12 231 Eur dostala na 10.miesto. V tejto českej slnečnej, hravej komédii pre celú rodinu od Jiřího Chlumského sa predstavia v hlavných úlohách bratov Jiří Langmajer a Hynek Čermák, s Pavlom Liškom v úlohe bratranca. Rodičia bratov Igora a Davida chystajú zlatú svadbu. Z Kanady prilieta ich bratranec Ondra, povahou tak trochu dobrodruh. Bratov napadne vyraziť za rodičmi na kanoe po rieke so všetkými deťmi. A tak sa desaťčlenná expedícia vydáva na dvojdennú plavbu v ústrety dobrodružstvám a humorným zážitkom. Film si pozrelo 2 420 platiacich divákov.

Fotogaléria Špunti na vode (2017)Zobraziť fotogalériu »

  Foto © CinemArt SK

Súvisiace články