Focus Features chystá komédiu Tully s Charlize Theron 

5.5.2017|Marko Aust|
Focus Features chystá komédiu Tully s Charlize Theron 

Filmová spoločnosť Focus Features získala práva na film Tully, réžie sa chopil tridsaťdeväťročný oscarový nominant Jason Reitman (Predĺžený víkend, Ďakujeme, že fajčíte) ako uviedol portál Comingsoon.

Scenár k filmu vytvorila tvorkyňa Diablo Cody, ktorá vyhrala oscarovskú sošku za scenár k filmu Juno (2007), kde tiež spolupracovala s Jasonom Reitmanom.

Hlavnou úlohou matky Marlo bola poverená oscarová držiteľka Charlize Theron (Mad Max: Zbesilá cesta, Monštrum).

Komédia Tully zobrazuje príbeh o materstve trojnásobnej matky Marlo spolu s novorodencom jej brata. Do jej života vstúpi detská pestúnka Tully v podaní herečky Mackenzie Davis ((Ne)zadaní, PC Rebeli).

V ďalších úlohách sa predstavia Mark Duplass, Ron Livingston, Emily Haine, Elaine Tan, Kitty Crystal, Michael Patrick Lane či Gameela Wright. Film produkujú spoločnosti Bron Studios, Right Way Productions a Denver and Delilah Productions.

Americká premiéra je naplánovaná na 20. apríla 2018, slovenská premiéra zatiaľ nie je známa.

Zdroj:  comingsoon.net Foto © Depositphotos

Súvisiace články

Nicole Kidman v úlohe transsexuála

Nicole Kidman v úlohe transsexuála

BRATISLAVA 10. novembra (WEBNOVINY) - Austrálska herečka Nicole Kidman si zahrá po boku Charlize Theron v adaptácii skutočného príbehu...
Charlize Theron sa obáva tehotenstva

Charlize Theron sa obáva tehotenstva

BRATISLAVA 9. septembra (WEBNOVINY) - Hollywoodska herečka Charlize Theron sa obáva tehotenstva, pretože nechce vyzerať ako "veľryba". A tak...