V prvom májovom rebríčku zvíťazil film Strážcovia Galaxie 2

10.5.2017|Marko Aust|

Prehupli sme sa na mesiac máj, pozrieme sa ako sa darilo novým filmom v prvom májovom týždni. Prvé miesto obsadilo sci-fi pokračovanie Strážcovia Galaxie 2, v ktorom opäť prežijeme dobrodružstvo skupiny superhrdinov, ktorí sa vydávajú až na úplné hranice kozmu. Strážcovia sa musia naučiť držať pokope a odhaliť tajomstvo rodičov Petra Quilla. Starí nepriatelia sa stávajú spojencami a na pomoc našim superhrdinom prichádzajú i ďalšie obľúbené postavy z filmového vesmíru štúdia Marvel.

Fotogaléria Strážcovia Galaxie 2 (2017)Zobraziť fotogalériu »

Druhú priečku obsadila animovaná rozprávka Baby šéf (86 189 eur / 17 103 divákov) vo svojom druhom týždni po premiére. Zisk 38 351 eur od 7 092 divákov zabezpečilo filmu Cuky Luky Film bronzové miesto v treťom týždni premietania.

Ešte pozrieme ako dopadla ďalšia filmová novinka vo svojom prvom otváracom týždni. Denník rušňovodiča skončil na 15.mieste (2 435 eur / 556 divákov). Rušňovodič v Srbsku za svoju kariéru neúmyselne usmrtí 15 až 20 ľudí. Neslávny rekord drží Ilja, ktorý má na konte 28 zabití. Rušňovodičom sa stal rovnako ako jeho otec a dedo a na prahu dôchodku predáva štafetu svojmu adoptívnemu synovi Simov, ktorého nešťastia obchádzajú. Ilja začína mať obavy, že sa z jeho syna „poriadny“ rušňovodič nestane, a tak berie veci do vlastných rúk...

Fotogaléria Denník rušňovodiča (2016)Zobraziť fotogalériu »

  Foto © Saturn Entertainment/ItaFilm

Súvisiace články