Ridley Scott pripravuje pokračovanie sci-fi hororu Votrelec: Covenant 2

10.5.2017|Marko Aust|
Ridley Scott pripravuje pokračovanie sci-fi hororu Votrelec: Covenant 2

Očakávaný film Votrelec: Covenant ešte ani nemal májovú premiéru v slovenských kinách a režisér Ridley Scott (Blade Runner, Gladiátor, Marťan) sa už nechal počuť, že aktuálne bežia práce na scenári nového pokračovania sci-fi hororu Votrelec: Covenant 2 a nakrúcanie by sa malo začať približne za 14 mesiacov, uviedol to portál IGN UK.

Vo filme Votrelec: Covenant, ktorý má slovenskú premiéru už budúci týžden 18. mája, sa režisér Ridley Scott vracia do vesmíru, ktorý sám stvoril vo Votrelcovi, prvom filme venovanom najstrašnejšiemu mimozemskému monštru filmovej histórie. 

V najnovšej a ešte desivejšej kapitole sa pripravuje vesmírna loď Covenant kolonizovať vzdialenú planétu na druhej strane galaxie. Zdá sa im, že nový svet, ktorý nečakane objavili je idilickým nezmapovaným rajom. V skutočnosti je to temný a brutálny svet, ktorého hrôzy si nikto z členov posádky nedokázal predstaviť ani v tých najhorších predstavách. Keď sa títo vesmírni pútnici ocitnú tvárou v tvár smrtiacemu monštru, neostáva im nič iné než sa pokúsiť o zúfalý útek z tohto zdanlivo ideálneho raja premeneného na skutočné peklo.

Fotogaléria Votrelec: Covenant (2017)Zobraziť fotogalériu »

Vo filme sa predstavia Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollet, Callie Hernandez, Nathaniel Dean, Alexander England a Benjamin Rigby.

Zdroj:  IGN Foto © Depositphotos

Súvisiace články

Votrelec: Covenant

Votrelec: Covenant

Votrelec je legenda, o tom niet pochýb. Všetko sa začalo v roku 1979, dnes už kultovým filmom od režiséra Ridleyho Scotta. Ten sa...