Jessica Chastain si zahrá v ďalšom pokračovaní filmovej série X-Men, Dark Phoenix

20.6.2017|Ivet Kollárová|
Jessica Chastain si zahrá v ďalšom pokračovaní filmovej série X-Men, Dark Phoenix

Štúdia Fox spoločne s Marvel Entertainment rozširujú X-menovské univerzum. Najnovšou inštaláciou, ktorá by sa mala začať natáčať koncom leta, bude film X-Men: Dark Phoenix, ktorý by mal do našich kín doraziť 1. novembra 2018. A v pokročilom čase sa odhaľujú prvé informácie o filme.

Jednou z horúcich info je správa, že herečka Jessica Chastain by si mala zahrať úhlavného zloducha vo filme, Lilandru vládkyňu impéria Shi’ar a dávnu lásku profesora Charlesa Xaviera. Vo filme uvidíme aj navrátilcov v podaní Jennifer Lawrence, Michaela Fassbendera, Jamesa McAvoya, Sophie Turner, či Nicholasa Houlta, ktorí si tak zopakujú svoje úlohy z predchádzajúcich filmov.

O réžiu filmu X-Men: Dark Phoenix sa postará dlhoročný scenárista a producent X-menovského franchisu, Simon Kinberg, pre ktorého to bude jeho režisérsky debut. Film, ktorý okrem Kinberga budú produkovať Hutch Parker a Lauren Shuler Donner, sa bude natáčať v kanadskom meste Montreal.

Dej film X-Men: Dark Phoenix sa zameria na telepatku Jean Grey, ktorá sa stane hlavným cieľom Lilandry a jej impéria Shi’ar, pri ich snahe nájsť a zničiť silu Phoenixa.

Ďalšie dve inštalácie štúdii Fox v spolupráci s Marvel Entertainment budú filmy Deadpool 2, ktorý dorazí do kín našich 31. mája 2018, a X-menovský spinoff, The New Mutants s dátumom slovenskej premiéry 12. apríl 2018

Zdroj:  variety.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články