Filmové premiéry v slovenských kinách na 32. týždeň (10.8.-17.8.2017)

10.8.2017|Ivet Kollárová|

Druhý augustový týždeň bude na nové filmy v kinách chudobnejší. Len dve novinky, ktoré idú dnes do našich kín, tak dávajú možnosť dohnať staré a ísť si pozrieť napríklad aj film Čiara režiséra Petra Bebjaka, ktorý sa, a nie len návštevnosťou radí medzi najúspešnejšie slovenské filmy.

Od dnes máme v kinách pozoruhodný príbeh vzniku zla vo filme režiséra Davida F. Sandberga, Annabelle 2: Stvorenie zla (Annabelle: Creation). Krvilačná hračka je späť! Je späť! „Toto je náš nový sirotinec. Je veľký ako hrad! Môžete si dom užívať, ako budete chcieť. Dcéra nás opustila veľmi malá. Spojenie s ňou bolo najskôr veľmi slabé. Ale potom TO chcelo prejsť do bábiky a zostať s nami navždy. Súhlasili sme...“ Annabelle 2 je pokračovaním veľmi úspešného duchárskeho hororu z roku 2014 „Annabelle“. Výrobca bábik so svojou manželkou príjmu niekoľko rokov po tragickej smrti ich dcéry do svojho domu rádovú sestru a niekoľko dievčat zo zavretého sirotinca. Zakrátko sa však stanú terčom aktivít Annabelle, démonického výtvoru nešťastného otca... V hlavných úlohách Stephanie Sigman, Alicia Vela-Bailey, Miranda Otto, Anthony LaPaglia, Lulu Wilson, Talitha Bateman, Adam Bartley, Samara Lee, Lotta Losten, či Philippa Coulthard.

Druhý film, ktorý prichádza dnes do našich kín bude animáč o živote „smajlíkov“ Emoji Film režiséra Tonyho Leondisa. Rušné mesto Textopolis sa nachádza v četovacej aplikácii a obývajú ho Smajlíci. Ich životný cieľ je jednoduchý - chcú byť vyvolení a použití majiteľom telefónu pri ďalšej konverzácii. Energický Gene sa však od ostatných Smajlíkov líši. Narodil sa s množstvom emócií, čo mu komplikuje život. Rozhodne sa preto stať sa normálnym a s pomocou svojho najlepšieho priateľa Hi-5 a známej hackerky Jailbreak sa vydáva na cestu ostatnými svetmi – aplikáciami v telefóne - aby objavil kód, ktorý by ho “opravil”. Celý telefón však čelí veľkej hrozbe a jeho záchrana padá na plecia práve tejto zvláštnej trojice. Emoji Film bude uvádzaný s krátkym predfilmom Šteňa. V anglickom origináli smajlom svoje hlasy prepožičali T.J. Miller, Anna Faris, Sofia Vergara, Patrick Stewart, Jennifer Coolidge, James Corden, Maya Rudolph, či Jake T. Austin. U nás sa film premieta v slovenskom znení, v ktorom budeme počuť Michala Hallona, Juraja Kemku, Táňu Pauhofovú, Petru Polnišovú, Petra Rúfusa, Luciu Vráblicovú, Maroša Kramára, Mareka Suchitru, Mateja „Sajfa“ Cifra, Lukáša Frlajsa, či Ivana Táslera.

  Foto © Depositphotos

Súvisiace články