Mahershala Ali si zahrá v tretej sérii seriálu True Detective

3.9.2017|Ivet Kollárová|
Mahershala Ali si zahrá v tretej sérii seriálu True Detective

Temný prípad, mini séria stanice HBO sa vráti na televízne obrazovky. Scenáristom tretej série je autor seriálu Nic Pizzolatto, ktorý len pri písaní štvrtej časti spolupracoval so scenáristom Davidom Milchom. Pizzolatto spolu s Jeremym Saulnierom bude seriál aj režírovať.

Jeden z prvých hercov, ktorý potvrdil účasť v tretej sérii Temného prípadu, je Mahershala Ali, ktorý tento rok získal svojho prvého Oscara za vedľajšiu úlohu vo filme Moonlight. Tretia séria sa zameria na ohavný zločin spáchaný v oblasti Ozarks v Arkansase, ktorý bol po desaťročia zahalený rúškom tajomstva. Dej sa bude odohrávať v troch rôznych časových líniách. Ali si zahrá úlohu detektíva Wayna Haysa zo severozápadného Arkansasu.

Zatiaľ nebol ohlásený dátum premiéry, ani začiatok natáčania tretej série mini seriálu Temný prípad. Pri najlepšej konštelácii by sa seriál mohol objaviť na televíznych obrazovkách v roku 2018.

Seriál Temný prípad sa do širokého povedomia zapísal a svoju najväčšiu popularitu získal prvou sériou, v ktorej si zahrali Matthew McConaugheyWoody Harrelson. Jeho druhá séria s hercami Colinom Farrellom, Rachel McAdams, Taylorom KitschomVinceom Vaughnom trochu zaostávala za očakávaniami prvej série. Do série tretej sa tak vkladajú veľké očakávania.

Zdroj:  variety.com Foto © Laurence Agron | Dreamstime.com

Súvisiace články