Prvé trailery k filmu Tomb Raider, komédii s Melissou McCarthy a dokumentu o Lady Gaga

20.9.2017|Ivet Kollárová|
Prvé trailery k filmu Tomb Raider, komédii s Melissou McCarthy a dokumentu o Lady Gaga

Štúdia Warner Bros. Pictures, Lionsgate a stanica Netflix zverejnili prvé trailery k akčnému, dobrodružnému filmu Tomb Raider, mockumentu Cook Off! a dokumentu Gaga: Five Foot Two.

Prvá bola Angelina Jolie, ktorá sa v roku 2001 prvý krát dostala do kože neohrozenej bádateľky Lary Croft vo filme Tomb Raider natočenom podľa populárnej video hry z konca 90. rokoch. Po 17. rokoch sa na plátna kín dostane reboot tohto filmu s novou tvárou hlavnej hrdinky. Štúdia Warner Bros. Pictures do hlavnej úlohy obsadili herečku Aliciu Vikander, pre ktorú to bude jej prvý veľký štúdiový film, ktorý potiahne ako hlavná hrdinka. Vikander, ktorá získala Oscara za vedľajšiu úlohu vo filme Dánske dievča, sa predstaví ako 21-ročná Lara Croft, bike kuriérka v Londýne, ktorá vyšetruje zmiznutie svojho otca z pred siedmych rokov. To ju zavedie na posledné miesto jeho výskytu: do hrobky na ostrove niekde pri japonskom pobreží. O réžiu filmu sa postaral nórsky režisér Roar Uthaug. Okrem Vikander si vo filme zahrajú aj Walton Goggins, Dominic West, Daniel Wu, či Hannah John-Kamen.

Film Tomb Raider príde do našich kín 15. marca 2018.

Komička Melissa McCarthy sa spojila so štúdiami Lionsgate na komédii, mockumente (hraný film natočený ako dokument, pozn. redakcie) s názvom Cook Off! zameranom na kulinársku show, v ktorej pôjde skutočne do tuhého. McCarthy sa predstaví ako jedna z oduševnených súťažiacich, ktorá bude mať proti sebe veľmi svojráznych súperov. O réžiu filmu, ktorý vznikol pred 10 rokmi a až teraz sa chystá jeho premiéra, sa postarali Guy Shalem a Cathryn Michon, ktorej so scenárom pomohla aj herečka Wendi McLendon-Covey. Okrem Melissy McCarthy a Wendi McLendon-Covey, ktoré si spolu zahrali vo filme Bridesmaids, sa vo filme Cook Off! predstavia aj Louie Anderson, Ben Falcone, Phil LaMarrDiedrich Bader, či Niecy Nash.

Film Cook Off! bude mať americkú premiéru 17. novembra 2017. Do našich kín sa film pravdepodobne nedostane. Tu je teda aspoň ukážka:

Stanica Netflix prichádza s ďalším projektom z mnohých, na ktorých spolupracuje. V osobnej spovedi sa v dokumente Gaga: Five Foot Two svetu otvára speváčka Lady Gaga. Režisérom projektu je vizuálny umelec a dokumentarista Chris Moukarbel. Dokument prvotne zachytáva speváčku pred polčasovým vystúpením na Super Bowle a pri príprave a realizácii jej ostatného albumu Joanne. V dokumente uvidíme ale aj jej prípravu na úlohu v seriáli American Horror Story: Roanoke, jej vzťah s rodinou, či spor s Madonnou.

Dokument Gaga: Five Foot Two bude mať na stanici Netflix premiéru 22. septembra 2017.

Zdroj:  youtube.com Foto © Depositphotos/Warner Bros.Pictures/Lionsgate/Netflix/Youtube

Súvisiace články