Vyšli nové trailery pre filmy Justice League a Star Wars: The Last Jedi

10.10.2017|Ivet Kollárová|
Vyšli nové trailery pre filmy Justice League a Star Wars: The Last Jedi

Warner Bros. Pictures v spolupráci s DC Comics predstavil svetu nový trailer k dlho očakávanému filmu Justice League. V réžii Zacka Snydera sa za spravodlivosť a záchranu sveta vydávajú bojovať Ben Affleck ako Batman, Gal Gadot ako Wonder Woman, Jason Momoa ako Aquaman, Ezra Miller ako The Flash, či  Ray Fisher ako Cyborg.

Okrem nich uvidíme aj Amy Adams ako Lois Lane, J.K. Simmonsa ako Komisára Gordona, Jeremyho Ironsa ako Alfreda, Diane Lane ako Marthu Kent, či Jesseho Eisenberga ako Lexa Luthora.....a bude aj Superman a.k.a. Henry Cavill.

Film Justice League Part I sa do našich kín dostane 16. novembra 2017.

Do zbrane so svetelným mečom: štúdia Lucasfilm a Walt Disney v pondelok potešili všetkých fanúšikov Hviezdnych vojen. Do sveta vypustili nový trailer k filmu Star Wars: Epizóda VIII s podtitulom The Last Jedi. Film je nasledovníkom prvej časti novej trilógie, Sila sa prebúdza z roku 2015, ktorú režíroval J.J. Abrams. Film Star Wars: The Last Jedi režíroval Rian Johnson a ako napovedá trailer, film začína tam, kde predošlí skončil: stretnutím Reyi s Lukom Skywalkerom. Od tohto momentu sa príbeh uberá dramatickým smerom.

Vo filme sa objavia známe tváre, Daisy Ridley, Mark Hamill, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, či Gwendoline Christie. Nováčikmi vo filmovej ságe sú Benicio del Toro, Laura Dern, či Kelly Marie Tran. Ako Princezná Leia sa posledný krát predstaví herečka Carrie Fisher, ktorá zomrela na následky infarktu 27. decembra 2016.

Film Star Wars: The Last Jedi príde do našich kín 14. decembra 2017.

Spolu s trailerom bol cez sociálnu sieť Twitter zverejnený aj nový plagát k filmu:

Zdroj:  youtube.com Foto © Lucasfilm/Twitter/Warner Bros. Pictures/Youtube

Súvisiace články

Star Wars: Poslední Jediovia

Star Wars: Poslední Jediovia

Hovorieva sa, že to najlepšie prichádza na záver. A ak Star Wars: Poslední Jediovia mali predstavovať povestnú čerešničku na torte za...
Justice League

Justice League

Keď vydavateľstvo DC Comics a filmová spoločnosť Warner Bros. v roku 2014 odhalili svetu svoj dlhodobý plán týkajúci sa novobudovaného...