Lupita Nyong’o a Josh Gad si zahrajú v komédii Little Monsters

31.10.2017|Ivet Kollárová|
Lupita Nyong’o a Josh Gad si zahrajú v komédii Little Monsters

Austrálsky režisér a scenárista Abe Forsythe sa pustil do natáčania zombie komédie s názvom Little Monsters. Čo sa týka hereckého obsadenia, môže byť režisér nad mieru spokojný. Dnes sa k nemu pridali dve nové mená, herečka Lupita Nyong’o, ktorá získala svojho prvého Oscara za úlohu vo filme 12 rokov otrokom a herec Josh Gad. Jednu z hlavných postáv filmu si zahrá už skorej ohlásený Alexander England.

Film, ktorý sa aktuálne natáča v Sydney, sleduje neúspešného hudobníka Davea, ktorý sa dobrovoľne prihlási, aby sprevádzal triedu škôlkarov, súčasťou ktorej je aj jeho synovec, na celodennom výlete.

Za jeho dobrým úmyslom sa však skrýva čistá vypočitavosť, chce totižto zapôsobiť na triednu učiteľku, Miss Caroline. Jeho plány skrížia nie len cez hlavu prerastajúce deti, rival v podobe Tedda McGiggleho, ale aj nečakaný útok zombiekov, pred ktorými sa musia všetci brániť.

Producentom snímmky Little Monsters sú spoločnosti Snoot Entertainment, Made Up Stories, Protagonist Pictures, či Screen Australia a austrálsky vládny program na podporu kultúry, Create NSW.

Lupitu Nyong’o najbližšie uvidíme v úlohe Maz Kanata v pokračovaní filmu Star Wars: The Last Jedi, ktorý príde do kín 14. decembra, a budúci rok vo februári vo filme Ryana Cooglera, Black Panther.

Josh Gad je známy okrem iného ako hlas Olafa z roprávky Ľadové kráľovstvo, z filmu Kráska a zviera, a najnovšie sa predstaví vo filme Kennetha Branagha, Vražda v Orient Exprese, ktorý k nám dorazí už 9. novembra.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články