Christopher Plummer nahradí Kevina Spaceyho vo filme All the Money in the World

9.11.2017|Ivet Kollárová|
Christopher Plummer nahradí Kevina Spaceyho vo filme All the Money in the World

Režisér filmu Ridley Scott včera informoval štúdia Sony Pictures Entertainment o svojom rozhodnutí odstrániť herca Kevina Spaceyho zo svojho nového, už dokončeného životopisného thrilleru All the Money in the World. Scott sa tak rozhodol v súvislosti so sexuálnymi obvineniami, ktorým čelí Kevin Spacey, a ktoré od odhalenia naberajú na sile. Scott, ako aj štúdia Sony Pictures naďalej podporujú film, no kvôli narastajúcemu odmietaniu herca a jeho obvinení, už museli film stiahntiu z filmového festivalu AFI Festival v LA, ktorý mal uzatvárať. Spaceyho prítomnosť vo filme by rovnako mohla ohroziť kampaň štúdii v oscarovskej sezóne.

Novým hercom, ktorý sa tak objaví v úlohe ropného magnáta J. Paula Gettyho je Christopher Plummer. Mnohí považujú tento rázny krok režiséra Ridleyho Scotta za odvážny, najmä pre to, že film mal mať svoju premiéru 22. decembra 2017. A Scott si za týmto dátumom stále stojí.

Nové natáčania s Christopherom Plummerom by mali začať v týchto dňoch a mali by sa ho zúčastniť aj herci Mark WahlbergMichelle Williams, ktorí sa vyskytli v scénach so Spaceym. Film All the Money in the World odohrávajúci sa v roku 1973 sa zameriava na únos 16-ročného vnuka J. Paula Gettyho, ropného magnáta a zakladateľa Getty Oil Company, ktorý únoscom odmietol zaplatiť výkupné.

Originálne, Spacey strávil natáčaním len osem dní a vo väčšine jeho scén bol len on sám. Herec postupoval päťhodinový make-up, aby sa fyzicky prevtelil do Gettyho. Natáčanie jeho scén vo veľkom využívalo prácu visuálnych efektov. Ako si Scott v konečnom výsledku poradí s výmenou hercov Plummera za Spaceyho ostáva otázne. Do úvahy prichádza aj digitálne vloženie Plummera do už existujúcich scén.

Pre Kevina Spaceyho je to tak ďalšie vyškrtnutie z veľkého projektu. Stanica Netflix pred pár dňami ohlásila zrušenie šiestej série úspešného seriálu House of Cards. Nové správy hovoria o začiatí produkcie na šiestej sérii s tým, že z nej autori vyškrtnú Spaceyho a jeho postavu Franka Underwooda. Netflix sa rovnako vzdal plánov na životopisný film Gore o americkom spisovateľovi a politickom aktivistovi Gore Vidalovi, v ktorom mal hlavnú úlohu stvárniť práve Spacey.

A ponúkame aj prvý trailer k filmu All the Money in the World s Kevinom Spaceym, ktorý sa za chvíľu stane len históriou:

Zdroj:  deadline.com Foto © Carrienelson1 | Dreamstime.com

Odporúčané články