Felicity Jones si v novom filme The Aeronauts opäť zahrá po boku Eddieho Redmayna

27.11.2017|Ivet Kollárová|
Felicity Jones si v novom filme The Aeronauts opäť zahrá po boku Eddieho Redmayna

Dvojica, ktorá si zahrala hlavné úlohy vo filme Teória všetkého, ktorý Redmaynovi vyniesol sošku Oscara a Felicity zaslúženú nomináciu, si zopakujú svoju spoluprácu. Tento krát to bude pre štúdia Amazon, ktorá v spoločne s režisérom Tom Harperom chystá historickú drámu podľa skutočných udalostí, The Aeronauts.

Film, ktorého scenár napísal Jack Thorne, sa odohráva v roku 1862 a rozpráva príbeh pilotky Amelie Wren a vedca Jamesa Glaishera, ktorí pomocou teplovzdušného balóna skúmali a objavovali atmosféru a najvyšší bod, do ktorého dokážu letieť a prežiť.

Felicity sa predstaví ako Amelie Wren a Eddie sa prevtelí do kože Jamesa Glaishera. Film, o produkciu ktorého sa postará spoločnosť Mandeville Films, by sa mal začať natáčať na jar 2018 v Londýne.

Britský filmový a divadelný scenárista Jack Thorne je známy svojou novinkou, divadelnou hrou Harry Potter a Prekliate dieťa, ktorá vznikla na motívy príbehov o Harrym Potterovi od spisovateľky J.K. Rowling.

Felicity Jones si okrem filmu Teória všetkého zahrala úlohu Jyn Erso vo filme Rogue One: Star Wars Story. Nedávno dokončila natáčanie na životopisnom filme On the Basis of Sex, kde si zahrá americkú sudkyňu najvyššieho súdu Ruth Bader Ginsburg.

Eddie Redmayne sa predstavil aj vo filmoch ako Bedári, Dánske dievča, či Fantastické zvery a ich výskyt. A ako postava Newta Scamandera si zahrá aj v pokračovaní tejto snímky s názvom Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, ktorá sa dostane do našich kín 15. novembra 2018 (k čomu pripájame aj jednu novú fotku).

Zdroj:  deadline.com Foto © Depositphotos/Fantastic Beasts Twitter

Súvisiace články