Rachel Weisz si zahrá v indie sci-fi snímke Cloud One

7.2.2018|Ivet Kollarova|
Rachel Weisz si zahrá v indie sci-fi snímke Cloud One

Režisér Goran Dukic sa pripravuje na natáčanie svojej novej snímky, menšieho indie sci-fi filmu Cloud One, pre ktorý sám napísal aj scenár. Do jednej z hlavných úloh obsadil britskú herečku Rachel Weisz.

Film vychádza z krátkeho príbehu izraelského spisovateľa Etgara Kereta, oficiálny popis deja známy zatiaľ nie je, no malo by sa jednať o viac realistickú sci-fi snímku. Ido Ostrowsky a Nora Grossman budú film produkovať. Natáčanie Cloud One je naplánované na túto jar.

Rachel Weisz si okrem filmov MúmiaMúmia sa vracia, zahrala aj v snímkach ako Fontána, Moje čučoriedkové noci, Homár, či Mladosť. Minulý rok vyšiel jej film Popieranie holokaustu, ktorý sme mohli nedávno vidieť aj u nás v Kine Lumiére v rámci pamätného dňa holokaustu. Medzi jej novinky patrí film Disobedience o dvoch priateľkách z detstva, ktorých hlboká náklonnosť vzbudzuje v ich židovskej komunite pohoršenie. Film režíroval Sebastián Lelio (Fantastická žena), debutoval na minuloročnom MFF Toronto, kde získal pozitívne recenzie od kritikov.

Weisz minulý rok opäť spolupracovala s režisérom Yorgosom Lanthimosom, režisérom filmu Homár, s ktorým natočila historickú životopisnú drámu o Kráľovnej Anne odohrávajúcu sa v 18. storočí v Anglicku. Vo filme The Favourite si zahrali aj Emma Stone, Olivia Colman či Nicholas Hoult.

Zdroj:  variety.com Foto © Denis Makarenko | Dreamstime.com

Súvisiace články

Rachel Weisz na železnici smrti

Rachel Weisz na železnici smrti

Pred tromi dňami ste sa dozvedeli, že Colin Firth si za jeden zo svojich budúcich projektov vybral drámu The Railway Man o vojnovom veteránovi...
Rachel Weisz opäť akčná

Rachel Weisz opäť akčná

Herečka kalibru Rachel Weisz si svoje úlohy môže vyberať. V posledných rokoch dávala prednosť rolám v menších filmoch, no zdá sa, že by...