Jessica Chastain jedná o úlohe v pokračovaní hororu TO: Kapitola druhá

21.2.2018|Ivet Kollarova|
Jessica Chastain jedná o úlohe v pokračovaní hororu TO: Kapitola druhá

Minulý rok sa stal film TO natočený podľa rovnomenného knižného bestselleru majstra hororu Stephena Kinga jedným z najziskovejších filmov roka, keď celosvetovo zarobil cez 700 miliónov dolárov. Film vyšiel v septembri a už vtedy sa vedelo o jeho pokračovaní, keďže jeho knižná predloha je rozdelená na dve kapitoly. Otázka tak neznela, či bude, ale skôr kto si v tomto pokračovaní zahrá.

Príbeh filmu sleduje skupinku mladých kamarátov, posmešne nazývaných Losers Club, ktorí musia čeliť svojmu strachu a zlu stelesnenom hrôzostrašným klaunom nazývaným Pennywise, ktorý sa za záhadných okolností objavuje v mestečku Derry každých 27 rokov. Film si pre seba ukradli mladí herci Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Jack Dylan Grazer, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, či Jeremy Ray Taylor.

Pokračovanie filmu TO: Kapitola druhá sa bude odohrávať 27 rokov po udalostiach v jednotke a zameria sa na už dospelých kamarátov z Klubu loserov. A posledné týždne sa živo diskutuje, kto z aktuálnych hereckých hviezd by si mal vo filme zahrať. Dnes sa objavila prvá oficiálna správa o Jessice Chastain, ktorá má záujem si zahrať postavu Beverly Marsh.

Jessica, ktorá svoj záujem hrať v pokračovaní prejavila v niekoľkých rozhovorov, spolupracovala s Andym Muschiettim, režisérom filmu TO, na jeho debutovom filme Mama a spolu s jeho sestrou Barbarou sú dobrí priatelia. Sám Muschietti sa vyjadril, že by Jessicu do úlohy Beverly veľmi rád obsadil. Uvidíme ako to nakoniec všetko dopadne. Iní herci, ktorí by si mali v pokračovaní zahrať dospelé verzie „lúzerov“ známi zatiaľ nie sú. Snáď len Bill Skarsgård, ktorý si zopakuje úlohu „veselého“ klauna Pennywisa.

Film TO: Kapitola druhá by sa mal dostať do kín presne dva roky od premiéry jednotky, 5. septembra 2019.

Zdroj:  indiewire.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články