Vyšiel prvý teaser k očakávanému pokračovaniu Mary Poppins Returns

6.3.2018|Ivet Kollárová|
Vyšiel prvý teaser k očakávanému pokračovaniu Mary Poppins Returns

V roku 1964 vyšiel na základe rovnomennej knihy od spisovateľky P.L. Travers rodinný muzikál Mary Poppins o čarovnej opatrovateľke, ktorá sa pomocou hudby, kúziel a fantastických dobrodružstiev snaží napraviť dve rozmaznané deti, Michaela a Jane, a zblížiť ich s ich večne zaneprázdneným otcom, riaditeľom banky pánom Banksom. Na pomoc jej prichádza aj pouličný umelec Bert.

Po 54 rokoch sa štúdia Disney rozhodli natočiť pokračovanie tohto úspešného muzikálu s názvom Mary Poppins Returns. Do hlavnej úlohy čarovnej opatrovateľky obsadili herečku Emily Blunt, ktorá tentokrát bude pomáhať dospelému Michaelovi a jeho trom deťom prekonať rodinnú tragédiu. K jej magickým schopnostiam sa pridá aj vždy veselý „lampiar“ Jack v podaní Lin-Manuela Mirandu.

Muzikál Mary Poppins Returns režíroval Rob Marshall (Príbehy z lesov, Gejša). V ostatných úlohách sa objavia Ben Whishaw ako Michael Banks, Emily Mortimer ako Jane Banks, Meryl Streep ako bláznivá sesternica Mary Poppins, Topsy, Colin Firth ako nový riaditeľ banky William Weatherall Wilkins, no uvidíme aj Dicka Van Dyke, Angelu Lansbury, či Julie Walters. O nové piesne vo filme sa postarala dvojica Marc ShaimanScott Wittman.

Film Mary Poppins Returns sa do našich kín dostane 27.12.2018.

Zdroj:  disney.co.uk Foto © Reprofoto Youtube/Disney

Súvisiace články