Shia Labeouf chystá film o svojom živote s Lucasom Hedgesom v hlavnej úlohe

19.3.2018|Ivet Kollarova|
Shia Labeouf chystá film o svojom živote s Lucasom Hedgesom v hlavnej úlohe

Tridsaťjeden ročný herec, Shia Labeouf evidentne nechce so svojím životopisom čakať do doby, kým bude starý a vyslúžilý herec, a pustil sa do príprav jedného s názvom Honey Boy. Zaujímavý je aj fakt, že Shia vo filme nebude stvárňovať sám seba, ale zahrá si svojho otca, s ktorým nikdy nemal dobré vzťahy. Shiu samotného si zahrá mladík Lucas Hedges, známy z filmov ako Miesto pri mori, Lady Bird či Tri billboardy kúsok za Ebbingom.

Labeouf, pod pseudonymom Otis Lort, pre film napísal aj scenár, na ktorom spolupracoval s režisérkou filmu Honey Boy, Almou Har’el. Film, ktorý zastrešuje spoločnosť Automatik, sa zameria na mladého Shiu, detského herca a jeho otca, alkoholika, násilníka a bývalého feťáka, ktorý vystupoval ako klaun, ktorí sa snažia, v priebehu niekoľkých rokov dať do poriadku svoj toxický vzťah. Názov filmu Honey Boy vychádza z prezývky, ktorú Shia dostal od otca.

LaBeouf, ktorý bol voľakedy chránencom Stevena Splieberga a do širšieho povedomia sa dostal úlohou v troch častiach akčnej filmovej série Transformeri, prerazil v komediálnom seriáli stanice Disney Channel, Stevensovci. Hedges by mal stvárniť mladého Labeoufa práve v období éry tohto seriálu. Kedy sa začne film natáčať, či jeho dátum premiéry známe zatiaľ nie je.

Shia Labeouf, ktorý je neslávne známy aj vďaka svojím častým excesom, si okrem Transformerov zahral aj vo filmoch ako Disturbia, Oko dravca, Zem bez zákona, Nymfomanka I. a II., či v indie dráme American Honey a športovom životopise Borg vs. McEnroe

Zdroj:  indiewire.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články

Gigantický Shia LaBeouf

Gigantický Shia LaBeouf

Shia LaBeouf podľa svojich slov skončil s gigantickými robotmi, to však neznamená, že sa nevrhne na nič iné gigantické. V snímke s...