Ben Affleck a Oscar Isaac si zahrajú v novom thrilleri od režiséra J.C. Chandora

19.3.2018|Ivet Kollarova|
Ben Affleck a Oscar Isaac si zahrajú v novom thrilleri od režiséra J.C. Chandora

Na filme, ktorého pracovný názov je Triple Frontier, a ktorý pútal pozornosť viacerých filmových tvorcov už od roku 2000, spolupracuje jeho režisér J.C. Chandor (A Most Violent Year, Všetko je stratené) so streamovaciou spoločnosťou Netflix. V krimi thrilleri zameriavajúcom sa na juhoamerický drogový kartel si zahrá vcelku impozantné herecké obsadenie, piatich kamarátov si zahrajú Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett HedlundPedro Pascal.

Režisér Chandor napísal pre film aj scenár, ktorý vychádza z pôvodného konceptu scenáristu Marka Boala, ktorý scenár písal pre režisérku Kathryn Bigelow. Snímka by sa mala začať natáčať 26. marca na miestach ako Hawaii, Kalifornia a Kolumbia. Termín Triple Frontier je označenie pre hraničnú zónu medzi štátmi Paraguaj, Argentína a Brazília, ktorá je známa najväčšou koncentráciou organizovaného zločinu v Južnej Amerike.

Na začiatku roka 2017, kedy sa mal film natáčať ešte pod hlavičkou štúdii Paramount, sa s filmom spájali aj herci Channing TatumTom Hardy. Keď projekt prešiel pod Netflix, dvere sa otvorili pre Bena Afflecka či Marka Wahlberga, ktorý sa napokon vo filme nepredstaví. Príbeh filmu sa sústredí na piatich kamarátov, ktorých priateľstvo a lojalita prejde veľkou skúškou, keď pri snahe zosadiť juhoamerického drogového lorda spustia lavínu neočakávaných následkov.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články