Pedro Pascal a Kristen Wiig si zahrajú v pokračovaní filmu Wonder Woman

30.3.2018|Ivet Kollarova|
Pedro Pascal a Kristen Wiig si zahrajú v pokračovaní filmu Wonder Woman

Hviezda seriálu Narcos, Pedro Pascal sa pridal k rozrastajúcemu sa DC univerzu. Jeho úloha vo filme Wonder Woman 2 je síce nejasná, no má byť kľúčová k hlavnej hrdinke Diane Prince a.k.a. Wonder Woman, ktorú opäť stvárni Gal Gadot. Na režisérsku stoličku sa opäť posadí Patty Jenkins.

Detaily príbehu sú zahalené rúškom tajomstva, no isté je, že pokračovanie úspešného akčného komiksového filmu z roku 2017 sa bude odohrávať v 80. rokoch na pozadí udalostí Studenej vojny. Ako bolo uvedené už skôr jednou z nových tvárí vo filme bude aj herečka Kristen Wiig, ktorá stvárni zlú Cheetah.

Originál film Wonder Woman sa stal výrazným ťahákom štúdii DC, celosvetovo zarobil 821 miliónov dolárov a stal sa jedným z najlepších filmov roku 2017, ktorý ohúril nie len divákov, ale aj kritikov.

Pre Pedra Pascala a Patty Jenkins to bude ich druhá spolupráca, keď v roku 2015 natočili TV film Exposed. Pedro si okrem seriálu Narcos, ktorý mapuje kriminálnu činnosť kolumbijského drogového lorda Pabla Escobara, ako aj iných dílerov, zahral aj v seriáli Hra o tróny postavu Oberyna Martella. Nedávno sme ho mali možnosť vidieť vo filme Kingsman: Zlatý kruh a najbližšie ho uvidíme po boku Denzela Washingtona v pokračovaní filmu The Equalizer, ktorý do našich kín dorazí 16. augusta 2018.

Film Wonder Woman 2 bude mať svetovú premiéru 1. novembra 2019, v slovenských kinách sa predstaví už od 31. októbra 2019.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články