Nové trailery – Johnny English Strikes Again, The Man Who Killed Don Quixote či Očista 4

7.4.2018|Ivet Kollarova|
Nové trailery – Johnny English Strikes Again, The Man Who Killed Don Quixote či Očista 4

Štúdia Universal Pictures ponúkli ukážky dvoch pokračovaní. Na plátna kín sa vráti agent Jej Veličenstva, a nie je to James Bond, s Rowanom Atkinsonom v hlavnej úlohe Johnnyho Englisha. A vo štvrtom pokračovaní franchisu Očista sa dozvieme, ako to vlastne všetko začalo. Štúdia A24 zverejnili trailer k svojej indie punkovej novinke s Elle Fanning a Nicole Kidman v hlavných úlohách. A štúdia Amazon predstavili malú ukážku srdcového projektu Terryho Gilliama, Don Quixote.

Johnny English Strikes Again

Po menšej odmlke a dvoch predchádzajúcich filmoch z rokoch 2003 a 2011 sa na plátna kín tento rok vráti, trochu nešikovný tajný agent Johnny English. V novinke musí vypátrať geniálneho hackera, ktorý svojím cyber útokom odhalil identitu všetkých aktívnych britských agentov v utajení. Povolaný do služby zo svojho zaslúženého dôchodku sa English bude musieť popasovať s modernou technológiou, aby uspel na tejto dôležitej misii. O réžiu sa postaral David Kerr a v hlavnej úlohe gentlemenského agenta opäť uvidíme Rowana Atkinsona. Okrem neho si vo filme zahrali aj Olga Kurylenko, Emma Thompson, Ben Miller, Jake Lacy či Miranda Hennessy.

Film Johnny English Strikes Again príde do našich kín 25. októbra.

The First Purge

Štvrtý film v úspešnom hororovom franchise bude zároveň prequelom, ktorý nám odhalí udalosti, ktoré viedli k prvej 24hodinovej Očiste, ktorá mala ľudí zbaviť agresie a očistiť ulice od zločinov. Tento krát sa na režisérsku stoličku posadil Gerard McMurray, ktorý nahradil režiséra doterajších filmov Jamesa DeMonaca. V hlavných úlohách uvidíme Marisu Tomei, Y’Lana Noela, Lexu Scott Davis, Joivana Wadeho či Lunu Lauren Velez.

Film The First Purge uvidíme v našich kinách od 5. júla.

How To Talk To Girls At Parties

Štúdia A24 majú tendenciu prinášať neobyčajné filmy so silnými príbehmi, viaceré s oscarovskými ambíciami. Pri ich novinke to síce na oscarovské ambície nevyzerá, no je to určite jeden z tých nezvyčajne bizarných filmov, ktoré musíte vidieť. O réžiu sa postaral John Cameron Mitchell, ktorý natočil sci-fi punkovú romancu nadčasového príbehu odohrávajúceho sa na londýnskej undergroundovej scéne. Príbeh je jednoduchý, rebelujúca votrelkyňa sa zamiluje do mladého Brita a stane sa závislou na londýnskom punku. No jej nové ľudské vášne sa priečia jej veliteľke, čo ju stavia do nebezpečnej pozície. V hlavných úlohách Elle Fanning, Nicole Kidman, Ruth Wilson, Alex Sharp, Tom Brooke či Lara Peake. Film mal minulý rok premiéru na MFF Cannes, kde medzi kritikmi narobil poriadnu paseku. 

Film How To Talk To Girls At Parties má svetovú premiéru v máji 2018. Kedy a či sa dostane do našich kín známe zatiaľ nie je.

The Man Who Killed Don Quixote

Po 20. rokoch príprav a natáčania to so srdcovým projektom režiséra Terryho Gilliama vyzerá nádejne a film napokon uzrie svetlo sveta. Film o Don Quixotovi, na ktorom Gilliam začal pracovať v roku 1998, vzniká v spolupráci so štúdiami Amazon. Jonathan Pryce sa predstaví ako starší, mierne pomätený pán, ktorý je o sebe presvedčený, že je skutočný Don Quixote. Spolu s riaditeľom reklamky Tobym, ktorého si starý pán zamení za svojho sluhu Sancha Panzu, ktorého si zahrá Adam Driver, sa vydávajú na jedinečnú cestu, v rámci ktorej je Toby pomaly vtiahnutý do imaginárneho sveta Dona Quixoteho. Okrem spomínanej dvojice si vo filme zahrajú aj Olga Kurylenko, Stellan Skarsgard či Jason Watkins.

Film The Man Who Killed Don Quixote oficiálny dátum premiéry stanovený zatiaľ nemá.

Zdroj:  youtube.com Foto © Depositphotos/Universal Pictures/Amazon/A24/Tatrafilm

Súvisiace články