Amy Adams si zahrá v thrilleri The Woman In The Window

26.4.2018|Ivet Kollárová|
Amy Adams si zahrá v thrilleri The Woman In The Window

Štúdia Fox 2000 dávajú postupne dokopy tím, ktorý sa postará o ich novinku, thriller s prvkami hitchcockovského hororu The Woman In The Window. Pred pár týždňami štúdia zverejnili režiséra filmu, ktorým sa stal Joe Wright. O scenár sa postará herec, scenárista a divadelný dramatik Tracy Letts.

Hlavnú postavu detskej psychologičky Anny Fox, ktorá trpí agorafóbiou si zahrá Amy Adams. Anna, ktorá žije sama v New Yorku, má strach vyjsť z domu a svoje dni si vypĺňa sledovaním klasických neo-noir filmov. Jej interakcia s ľuďmi je skoro nulová a obmedzila sa len na online komunikáciu. Okrem toho rada sleduje svojich susedov, popíja vínko a má problém s liekmi. Jedného dňa je svedkom zločinu, ktorý od základov zmení jej život.

Film The Woman In The Window je rovnomennou adaptáciou bestselleru od spisovateľa A.J. Finna.

Amy Adams najbližšie uvidíme v limitovanom seriáli stanice HBO, Sharp Object, v ktorom stvárnila novinárku, ktorá sa vracia do svojho rodného mesta, aby unikla pred svojou minulosťou. No pri vyšetrovaní zmiznutí dvoch dievčat je s ňou neustále konfrontovaná, rovnako ako s jej nepríjemnou matkou. Seriál bude mať premiéru v júli.

Zdroj:  deadline.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články