Will Ferrell si zahrá v hudobnom filme stanice Netflix s názvom Eurovision

20.6.2018|Ivet Kollarova|
Will Ferrell si zahrá v hudobnom filme stanice Netflix s názvom Eurovision

Streamovacia stanica Netflix si „zazmluvnila“ ďalší projekt, hudobnú komédiu s názvom Erovision o pesničkovej súťaži Eurovízia. Hlavnú úlohu si vo filme zahrá Will Ferrell, ktorý spoločne s Andrewom Steelom napíše aj scenár. O produkciu sa postará spoločnosť Gary Sanchez Productions a výkonným producentom je Adam McKay. Režisér snímky je zatiaľ neznámy.

Dej filmu Eurovision, ako napovedá názov sa zameriava na populárnu pesničkovú súťaž Eurovízia (The Eurovision Song Contest), ktorá sa prvý krát uskutočnila v roku 1956 vo Švajčiarsku, a na ktorej sa zúčastnilo sedem štátov zo západnej Európy. Medzi najznámejších víťazov, ktorým táto súťaž naštartovala kariéry patrí švédska skupina ABBA, ktorá vyhrala v roku 1974 s hitom Waterloo či Celine Dion, ktorej sa podarilo súťaž vyhrať v roku 1988. Tento rok spomedzi 43 súťažiacich krajín vyhrala speváčka Netta z Izraela.

Nevedno či bude Will Ferrell vo filme aj spievať, no jeho spevácke zdatnosti sme si mohli preveriť vo filme Bratia z donútenia (Step Brothers) či sketch show Saturday Night Live, v ktorej pravidelne vystupoval od roku 1995 do roku 2002 a tento rok sa predstavil aj ako uvádzač jednej z epizód.

Zdroj:  deadline.com Foto © Featureflash | Dreamstime.com

Súvisiace články