George Clooney by mohol režírovať ďalší film, sci-fi thriller Echo

21.6.2018|Ivet Kollarova|
George Clooney by mohol režírovať ďalší film, sci-fi thriller Echo

Štúdia 20th Century Fox pripravujú nový film, sci-fi thriller Echo a podľa skorých informácii by si na režisérsku stoličku mohol sadnúť George Clooney. Film je v počiatočnej fáze pre-produkcie a informácia zatiaľ nie je oficiálne potvrdená, no zdroje hovoria o hotovej veci.

Film Echo, ktorého scenár napíše Christopher MacBride je zmeskou sci-fi žánru a thrilleru zameraný na špecialistu na drony, ktorý prechádza psychologickou krízou: je mierne paranoidný a podozrieva svoju priateľku, že nie je tou za ktorú sa vydáva, a mohla byť nahradená inou.

Producentmi filmu Echo sú za spoločnosť 21 Laps Shawn Levy, Dan Levine a Dan Cohen. Film by mohol nadviazať na predošlé úspechy sci-fi projektov ako Prvý kontakt, Stranger Things či novinku Darkest Minds.

George Clooney naposledy režíroval film Suburbicon: Temné predmestie a chystá sa na réžiu prvej epizódy pripravovanej mini série adaptácie novely od Josepha Hellera, Hlava 22

Zdroj:  deadline.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články

Zlaté glóbusy 2012 sú za dverami

Zlaté glóbusy 2012 sú za dverami

Ako jedny z významnejších ocenení v novom roku, povestní predskokani Oscarov, sa dnes v noci udelia ceny Golden Globe Awards. Tento rok, už po...