Herečka Keri Russell si zahrá v novom pokračovaní Star Wars: Episozóda IX

9.7.2018|Ivet Kollarova|
Herečka Keri Russell si zahrá v novom pokračovaní Star Wars: Episozóda IX

Režisér J.J. Abrams sa vráti na režisérsku stoličku novej časti ikonického franchisu s názvom Star Wars: Epizóda IX. Spolu s predstaviteľmi štúdii Lucasfilm, Abrams posledné dva mesiace prechádzal castingom na obsadenie novej úlohy, ktorá napokon padne do rúk herečke Keri Russell.

Russell, ktorá s Abramsom spolupracovala na filme Mission: Impossible III. z roku 2006, sa nám vo svojej novej úlohe v ďalekej galaxii predstaví ako neohrozená akčná bojovníčka, no nie je známe, či bude na strane rebelov alebo impéria. Russell sa tak pridá k hercom Daisy Ridley, Johnovi Boyegovi, Oscarovi Isaacovi, či Adamovi Driverovi, ktorí by si mali v pokračovaní Star Wars: Epizóda IX zopakovať svoje úlohy.

J.J. Abrams, ktorý režíroval časť Star Wars: Sila sa prebúdza, sa vráti na režisérsku stoličku deviateho pokračovania ságy Star Wars a nahradí tak pôvodného režiséra filmu Colina Trevorrowa, ktorý pracoval na scenári k filmu už dva rok a bol prepustený z dôvodu umeleckých nezhôd s producentmi filmu. Na novom scenári pracuje J.J. Abrams spoločne s Chrisom Terriom.

Keri Russell sa dostala do povedomia širokej verejnosti najmä kultovým seriálom z konca 90. rokov, Felicity. Svoje akčná „ja“ predviedla vo filmoch Mission: Impossible III., Úsvit planéty opíc, či jej ostatnom seriáli The Americans stanice FX.

Zdroj:  variety.com Foto © Depositphotos

Odporúčané články