Pokračovanie filmu Zombieland dostalo od štúdii Sony Pictures zelenú, vráti sa aj Emma Stone

14.7.2018|Ivet Kollarova|
Pokračovanie filmu Zombieland dostalo od štúdii Sony Pictures zelenú, vráti sa aj Emma Stone

Po desiatich rokoch, čo sa na plátnach kín objavila hororová akčná komédia Zombieland chystajú štúdia Sony Pictures jej pokračovanie. O réžiu sa opäť postará Ruben Fleischer, ktorý natočil jednotku a momentálne finišuje post-produkciu filmu Venom

Svoje hlavné úlohy si rovnako zopakujú herci z jednotky, vo filme tak uvidíme Emmu Stone, Woodyho Harrelsona, Jesseho EisenbergaAbigail Breslin. O scenár sa postará duo Paul WernickRhett Reese, ktorí si užívajú svoj úspech ako scenáristi k filmu Deadpool.

Produkcia filmu Zombieland 2, ktorého oficiálny názov potvrdený zatiaľ nie je, sa začne v januári budúceho roku. Premiéra filmu je naplánovaná na 10. výročie uvedenia originál filmu, a síce na október 2019.

Film Zombieland sleduje štyroch preživších, ktorí sa dali dokopy počas postapokalyptického zombie útoku na svet. Jesse Eisenberg si zahral nešikovného a bojazlivého nerda Columbusa. Harrelson sa predstavil v úlohe neohrozeného, navonok silného, no zraniteľného Tallahasseeho. Dvojica Stone a Breslin si zahrali prefíkané sestry Wichitu a Little Rock. Film celosvetovo zarobil cez 102 miliónov dolárov a stal sa z neho kultový hit nie len medzi divákmi, ale aj kritikmi.

V novinke sa štúdia opäť zamerajú na komediálny podtext filmu. Štvorica sa na ceste z Bieleho domu do srdca Ameriky bude potykať s novými zombie, ktoré od originálu prešli miernou evolúciou, a rovnako tak s novými preživšími. Ich najväčšou výzvou však bude vyrovnanie sa so strasťami ich malej, vytvorenej rodiny.

Emma Stone, ktorá získala svojho prvého Oscara za film La La Land sa najbližšie predstaví v seriáli stanice Netflix, Maniac, ktorý bude mať premiéru na jeseň. V novembri má premiéru jej nový film v réžii Yorgosa Lanthimosa, The Favourite. Woodyho Harrelsona sme mohli nedávno vidieť vo filme Solo: A Star Wars Story. Predstaví sa aj vo filme Venom a chystá sa na natáčanie vojnového filmu Midway od režiséra Rolanda Emmericha.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články