Nové seriály v sezóne 2018/2019 - 1.časť

4.9.2018|Marko Aust|
Nové seriály v sezóne 2018/2019 - 1.časť

Letná uhorková sezóna je už za nami, a začala nová televízna sezóna 2018/2019. Pozrieme sa, aké nové televízne projekty pripravili zámorské i britské televízne spoločnosti. Prehľad sme zoradili podľa abecedného poradia.

Zámorská televízna spoločnosť ABC prichádza s niekoľkými novými seriálmi. Začneme seriálom A Million little things o skupine priateľov z Bostonu. Niektorí dosiahli úspešnú kariéru v živote, iní to majú v živote horšie, avšak situácia sa dramaticky zmení, keď jeden z nich nečakane zomrie a uvedomia si, že musia plnohodnotnejšie žiť ako doteraz. V hlavných úlohách v tomto komediálno-dramatickom seriáli sa predstavia Romany Malco, Allison Miller, James Roday a Stephanie Szostak. Seriál by mal odštartovať 26. septembra 2018.

Ďalším novým seriálom je dráma z právnického prostredia s názvom The Fix. Prejednáva o losangeleskej právničke Maye Travis, ktorá zlyhala pri prípade stíhania áčkového herca z dvojnásobnej vraždy a následkom toho sa utiahla a presťahovala sa do Oregonu. Po ôsmych rokoch, keď opäť udrie vrah, sa Maya znovu po naliehaní vráti. Právničku Mayu Travis si zahrá Robin Tunney, ktorú slovenskí diváci poznajú hlavne zo seriálu Mentalista. Kedy sa seriál objaví tvorcovia zatiaľ neupresnili.

Komediálna seriálová novinka The Kids Are Alright nás vráti o niekoľko desatročí späť do sedemdesiatych rokov. V ňom sledujeme až desaťčlennú tradičnú írsko-katolícku rodinu, ktorá žije v štvrti neďaleko Los Angeles. Ich životy sa prevrátia, keď sa ich najstarší syn rozhodne odísť zo seminára aby mohol zachrániť svet. Plánovaný štart je naplánovaný na 16. októbra 2018.

Kriminálny seriál The Rookie, ktorý sa inšpiroval podľa skutočnej udalosti, nás zavedie medzi ochrancov zákona. Hlavný hrdina John Nolan v podaní Nathana Filliona pochádza z malomesta a v neskoršom veku po štyridsiatke sa stal policajným nováčikom. Chce si splniť svoj sen - stať sa policajným dôstojníkom losangeleskej polície. Musí držať krok s mladšími kolegami, ak nechce riskovať i vlastný život. Pokiaľ do toho dá svoje životné skúsenosti, odhodlanie a zmysel pre humor, môže byť vo svojej ďalšej životnej etape úspešný. Na pilotný diel sa diváci môžu tešiť 16. októbra 2018.

Komediálne ladený je i následujúci seriál Single Parents. Seriál je o osamelých rodičoch samoživiteľov, ktorí si navzájom vypomáhajú pri výchove svojich 7-ročných detí a snažia sa aj nadviazať nové vzťahy. Uvidíme tu hereckých predstaviteľov ako Chloe Perrin, Suzanne Gutierrez či Grace Hazelett. Seriál štartuje 26. septembra 2018.

Nesúrodá dvojica súkromný detektív Eddie Valetik a bývalá televízna hviezda Sam Swift sa objavia v komediálno-kriminálnom seriáli Take Two. Sam kedysi moderovala televízny program o policajtoch a zúfalo sa snaží opäť naskočiť na svoju kariéru. Neváha pritom sa spojiť s nevrlým a osamelým vlkom Eddiem, aby jeho skúsenosti zužitkovala v novom projekte. V úlohach hlavnej dvojice sa predstavia Rachel Bilson a Eddie Cibrian. Zaraďujeme ho sem i napriek tomu, že prvá séria odštartovala už cez letné prázdniny a v týchto dňoch zostávajú zvyšné epizódy.

Čoskoro vám prinesieme druhú časť, v ktorej pokračujeme s ďalšími seriálovými novinkami.

  Foto © Depositphotos

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...