Nové seriály v sezóne 2018/2019 - 3.časť

18.9.2018|Marko Aust|
Nové seriály v sezóne 2018/2019 - 3.časť

V tretej časti seriálových noviniek sa opäť vrátime do zámoria a pozrieme, čo chystá pre svojich divákov televízna spoločnosť CBS.

Seriál The Code nás zavedie do súdnych siení i mimo nich medzi právnikov amerického námorníctva. Všetci sú vyškolení ako prokurátor, obhájca či vyšetrovateľ a hlavne ako námorník. V seriáli sa objavia Anna Wood, Ato Essandoh a Phillipa Soo. Termín uvedenia zatiaľ nie je známy.

V novom komediálnom seriáli Fam sa mladej žene narušia sny o bezstarostnom živote s jej snúbencom a jeho bezúhonnej rodiny po tom, keď sa k nej nasťahuje staršia nevlastná sestra, aby unikla od otca. Hrajú: Chip Chinery, Brendan Calton, Nina Dobrev.

Ako už prezrádza názov ďalšej seriálovej novinky FBI, seriál nás zavedie medzi agentov do newyorskej pobočky FBI. Využívajú všetky dostupné technológie, intelekt i zručnosti, aby udržali krajinu i New York bezpečnými. V seriáli sa predstavia Courtney Gonzalez, Ebonee Noel, Missy Peregrym, Jeremy Sisto či Zeeko Zaki. Kriminálny seriál štartuje 26. septembra 2018.

Vzájomnými otázkami viery, existencie i vedy sa zaoberá humorný seriál God Friended Me, Život mladého ateisty sa prevráti hore nohami, keď si ho na sociálnej sieti Boh pridá medzi svojich priateľov a začne nenápadne ako agent meniť životy o osudy ľudí okolo seba. Hrajú: Violett Beane, Brandon Micheal Hall, Javicia Leslie, Joe Morton a Suraj Sharma. Prvá epizóda sa odvysiela 30. septembra 2018.

Komediálny seriál Happy Together nás zavedie medzi pár tridsiatnikov Claire a Petera, ktorí žiju svojim zabehaným a nudným rutinným životom. To sa zmení v okamihu, keď sa objaví pred ich dverami slávna popová hviezda Cooper. V seriáli vystúpia Damon Wayans Jr., Rich Morrow a Amber Stevens West. Pilotný diel štartuje 1. októbra 2018.

V akčnom seriáli Magnum P.I. vystupuje Thomas Magnum ako bývalý príslušník špeciálneho vojenského útvaru Navy Seals, ktorý sa po návrate z Afghanistánustane súkromným vyšetrovateľom na Havaji a využíva svoje získané vojenské zručnosti i skúsenosti.  Hlavnú úlohu Thomasa si zahrá Jay Hernandez, ďalej hrajú Perdita Weeks, Stephen Hill, Zachary Knighton a Sung Kang. Na televízne obrazovky príde 24. septembra 2018.

Chystaný seriál The Red Line zobrazuje dramatické udalosti v Chicagu po tom, čo belošský policajt omylom zastrelí černošského doktora. Do deja vstúpia tri diametrálne odlišné rodiny, ktoré sú vzájomne previazané s prípadom s vlastným pohľadom na udalosti.

Priateľský chlapík z amerického stredozápadu sa so svojou rodinou presťahuje miestnej štvrte v Los Angeles, kde sa snazí medzi miestnymi zapadnúť. Avšak nie každý v jeho susedstve znáša jeho excentrické výstrelky. Komediálny seriál Welcome To The Neighborhood štartuje od 1. októbra 2018.

Týmto končíme tretiu časť a opäť čoskoro pokračujeme v prehľade seriálových noviniek ďalším štvrtým dielom.

  Foto © Depositphotos

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...